Voor een hele lange tijd geen nieuwe Elder Scrolls

Fans van The Elder Scrolls V: Skyrim hoeven voorlopig niet te rekenen op de aankondiging van een vervolg, aldus Bethesda-baas Pete Hines. Volgens hem zal het bedrijf voor een “heel erg lange tijd” alleen maar praten over The Elder Scrolls Online en Fallout 4.

Neem het feit dat The Elder Scrolls Online pas vorig jaar is verschenen voor de pc en zelfs pas enkele maanden terug voor de consoles, tel daarbij op dat Fallout 4 ongekend populair is en waarschijnlijk een enorme lading DLC zal ontvangen en het is niet meer dan logisch dat we binnenkort geen nieuwe Elder Scrolls hoeven te verwachten.

Hines liet verder nog weten dat ook The Elder Scrolls Online nog lang kan rekenen op ondersteuning vanuit Bethesda, want zolang je van hun kant de woorden “Elder” en “Scrolls” voorbij hoort komen zullen deze altijd betrekking hebben op DLC of andere nieuwe content voor de MMO.

 1.   
  Talska's avatar

  Dan verplaats ik me naar de Witcher en soort gelijke games.

 2.   
  MC TiM's avatar

  Jammer hoor. TES:O toch een beetje een flop. Zeker in de ogen van de echte Elder Scrolls fan. Juist die wereld voor jezelf hebben is zo tof aan de TES serie. Fallout 4 lijkt me dan gelukkig ook wel gaaf (hoewel ik al jaren een ongespeeld exemplaar van Fallout 3 GOTY heb liggen), maar van de Elder Scroll games ben ik echt fan. Stiekem hoop ik wel dat ze gewoon bezig zijn om achter de schermen te werken aan een nieuwe TES game. Dat het dan nog een tijdje duurt, daar kan ik wel mee leven.

 3.   
  Talska's avatar

  TESO wordt na van loop van tijd saai.

  Skyrim blijft idd wat mij betreft 5x beter.

 4.   
  Danielle.k's avatar

  Mooi heb liever dat ze 200% werken aan Fallout 4 en extra content voor Fallout 4 zodat die game niet alleen erg goed wordt maar ook met hopelijk minder bugs wordt afgeleverd.

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Talska schreef, "TESO wordt na van loop van tijd saai.
  Skyrim blijft idd wat mij betreft 5x beter. "

  Wel met mods maar zonder mods echt niet 5 keer beter. Vanila Skyrim is een gebugde rotzooi.

 6.   
  stan_the_manNL's avatar

  zou een remaster van Skyrim er dan wel inzitten? Ik heb een hekel aan remasters maar lekker hypocriet: ik heb skyrim veelste weinig gespeeld en heb mn ps3 al verkocht dus zou nog graag Skyrim een keer spelen

 7.   
  D_Dog's avatar

  Boeit me niet. FALLOUT 4 IS COMING! 😀

 8.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  MC TiM schreef, "Jammer hoor. TES:O toch een beetje een flop. Zeker in de ogen van de echte Elder Scrolls fan. Juist die wereld voor jezelf hebben is zo tof aan de TES serie. Fallout 4 lijkt me dan gelukkig ook wel gaaf (hoewel ik al jaren een ongespeeld exemplaar van Fallout 3 GOTY heb liggen), maar van de Elder Scroll games ben ik echt fan. Stiekem hoop ik wel dat ze gewoon bezig zijn om achter de schermen te werken aan een nieuwe TES game. Dat het dan nog een tijdje duurt, daar kan ik wel mee leven."

  Helemaal mee eens, wss doen ze zo’n mededeling zodat een boel mensen overstappen op teso. Is gewoon strategie mensen

 9.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Als oblivion en skyrim fan, vind ik online echt helemaal niks. Fallout vind ik wel redelijk maar heb veel en veel liever een nieuwe (offline) Elder Scroll.

 10.   
  TinusGN's avatar

  D_Dog
  2015-08-10 14:44:35
  Boeit me niet. FALLOUT 4 IS COMING! 😀

  IDD YAY YAY YAY