Theme song en screenshots van menu Halo 5 gelekt

De theme song en een aantal screenshots van het menu van de Warzone-modus van Halo 5 zijn gelekt. Het YouTube-kanaal HALO Memes kwam erachter dat de theme song van Halo 5 eerder deze week via een update was toegevoegd aan de Halo 5 beta van december 2014. De beta is nog niet speelbaar, maar de muziek is al te beluisteren in onderstaande video:


Het grootste deel van de soundtrack van Halo 5 is gecomponeerd door Kazuma Jinnouchi. Hij werkte eerder al aan Halo 4 en een aantal Metal Gear Solid-games. Naast de theme song zijn er ook een aantal screenshots gelekt van het menu van de Warzone-modus. In de screenshots zien we een aantal instellingen, het titelscherm en enkele aanpassingsopties van de personages.

[SCREENSHOTS]
Halo 5 verschijnt op 27 oktober voor de Xbox One. Krijg jij al Halo vibes bij het zien en luisteren van dit gelekte materiaal?

 1.   
  Artyom_'s avatar

  Ik vind dit geen bijzonder menu en de theme song valt me tegen. Ik hoop dat het zoveel beter wordt, dan ik verwacht.

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Het is niet per direct slechte muziek, maar de soundtrack van de vorige Halo was toch wel echt beter. Maar toch toffe game en muziek 🙂

 3.   
  mastertje's avatar

  Het mist een beetje power vind ik. En dat gedeelt rond 12:30.. tja, zouden vast mensen zijn die dat wel wat vinden. Maar van mij mag dat direct geschrapt worden

 4.   
  Artyom_'s avatar

  mastertje schreef, "Het mist een beetje power vind ik. En dat gedeelt rond 12:30.. tja, zouden vast mensen zijn die dat wel wat vinden. Maar van mij mag dat direct geschrapt worden "

  Call of duty meets Halo, waarbij COD de overhand heeft. Klinkt een beetje anti-Halo.

  Ik heb me eens alle Halo’s zitten te bekijken vanaf Combat Evolved, omdat ik ze regelmatig nog allemaal speel. Je ziet dat bij Halo 4 al geen eigen elementen erin zitten. Alles wordt zonder gedachte vol gebouwd, terwijl Halo CE zich nog kan onderscheiden van 4 met lichte bebouwde gebieden en geen super graphics.

  Alsof elke game maar meer gebouwen, betere graphics en meer random shit moet hebben.

 5.   
  gamepower's avatar

  na een paar keer luisteren valt het echt wel mee, iedereen zit natuurlijk met de song van 4 in zijn hoofd!
  het is nieuw dus we moeten eraan wennen ,maar slecht is het zeker niet

 6.   
  N-Sortin's avatar

  Gregoriaanse hoor ik erin terwijl Halo furitsch is.