Black Ops 3 krijgt Zombies-modus met o.a. Jeff Goldbum en Ron Perlman

Middels een stijlvolle trailer heeft Treyarch onthuld dat Call of Duty: Black Ops 3 een Zombies-modus krijgt. Deze neemt ons mee naar de jaren ’40 en vertelt een film noir-achtig verhaal.

Treyarch laat weten dat we in deze modus, die de titel “Shadows of Evil” opgeplakt krijgt, kunnen knallen met wapens die typerend zijn voor de jaren ’40. Tegelijkertijd zien we ook riot shields die aangedreven worden door raketten. Gewoon omdat het kan, vermoeden wij.

Naast de zombies zullen we ook andere gemuteerde wezens tegen het lijf lopen. Deze kun je samen met maximaal vier vrienden aan gort knallen. Om de gevechten een stukje aangenamer te maken, keert de iconische Pack-a-Punch-machine terug.

Voor de Zombies-modus heeft Treyarch grote namen aan boord gehaald. Zo maken onder andere Jurassic Park-hoofdrolspeler Jeff Goldbum en Ron Perlman, beter bekend als Hellboy, hun opwachting. Heather Graham (The Hangover) en Neil McDonough (Minority Report) zijn ook te zien in dit ondode avontuur.

[SCREENSHOTS]
Robert Picardo, die in de jaren 90 schitterde in films als Star Trek: Voyager en Gremlins 2, treedt op als Shadow Man. Dit is de antagonist tegen wie spelers het opnemen, zo vertelt Treyarch:

Playing as one of four unwitting characters: The Magician, The Femme-Fatale, The Cop, and The Boxer, players will be tasked with uncovering the secrets and challenges laid out for them by The Shadow Man, a mysterious figure that controls their fates.
Treyarch werkt bovendien aan een remake van de geliefde Zombies map Der Riese. Deze wordt omgedoopt tot The Giant en maakt onderdeel uit van de speciale edities van Black Ops 3.

Tot slot onthulde Treyarch een ludieke actie ten behoeve van het Call of Duty Endowment, het goede doel dat oorlogsveteranen aan een baan helpt. Wanneer je v贸贸r 31 augustus 10 dollar of meer doneert aan deze organisatie, maak je kans om als zombie te verschijnen in de eerste DLC. Doneer je meer, dan kun je rekenen op toffe extra’s, vari毛rend van een t-shirt tot een rol in de toekomstige live action-trailer. Meer informatie is te vinden op Omaze.

De eerste trailer van Shadows of Evil vind je hieronder. Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november.

 1.   
  Moodey's avatar

  Kiiijjjkkk dit is nou Cod zombie modus, niks exoshit… treyarch is gelukkig hier altijd wel goed in 馃檪

 2.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  als echte die hard World at War zombies fan…… vind ik hier geen reet aan.

  Zombies moet (naar mijn mening) gewoon lekker knallen met de 4 standaard perks inplaats van 100derden perks.
  Naar mijn mening hoeven er geen melee wapens of schilden in wantja rond round 20 hou je het dan toch niet meer vol….

  Maar goed… vond ook al geen zak meer aan Black ops 2.

 3.   
  nunen007's avatar

  Precies wat hier boven wordt gezegt. Ik zou liever hebben dat ze niet al die onzin bij de zombie mode zouden doen, maar gewoon terug gaan naar hoe de zombies in WaW en BO1 waren.

 4.   
  Thijs.'s avatar

  Beste treyarch maak aub een losse game van de zombie mode. groetjes fans die cod leuk vonden toen het nog ww2 was