Release van de Week: Insidious: Chapter 3


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: Insidious: Chapter 3, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– Code M (Meer info)
– Danny Collins (Meer info)
– Kidnapping Freddy Heineken (Meer info)
– Nature (Meer info)
– Prins (Meer info)


Over Insidious: Chapter 3:
Regisseur: Leigh Whannell
Cast: Dermot Mulroney, Lin Shaye en Stefanie Scott
Genre: Horror, Thriller en Drama
Duur: 97 minuten

Synopsis
De huiveringwekkende prequel Insidious: Chapter 3 speelt zich af voordat de familie Lambert werd geteisterd door geesten. Met tegenzin stemt medium Elise Rainier (Lin Shaye) toe een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen. Elise moet contact maken met de doden en proberen het meisje, dat doelwit is van een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen, te redden. Het nieuwste hoofdstuk van de angstaanjagende Insidious horror-filmreeks is geschreven en geregisseerd door de mede-grondlegger van de franchise, Leigh Whannell. Met o.a. Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Angus Sampson en Leigh Whannell.

Insidious: Chapter 3 is nu te zien in de bioscoop.

Wist je dat… Regisseur James Wan niet in staat was Insidious: Chapter 3 te regisseren omdat hij druk bezig was met Furious 7? En dat dit daardoor het regiedebuut is voor Leigh Whannell? Of dat deze derde film in de franchise een prequel is op de eerste film?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren