Guild Halls social feature voor Guild Wars 2: Heart of Thorns uit de doeken gedaan

Ontwikkelaar ArenaNet toont op de PC Gaming Show een trailer van Guild Halls, een social feature binnen de nieuwe uitbreiding van Guild Wars 2, Heart of Thorns. In deze uitbreiding kun je met je guild een Hall claimen, deze uitbouwen, decoreren, nieuwe features vrijspelen met Guild Buildings en je geschiedenis schrijven met je vrienden.

Daarnaast kun je een Arena bouwen en daarin vechten tegen andere guilds. Er is een workshop waar je items kunt craften en kunt delen met je vrienden binnen de guild. Ook wordt alles geregel voor PvP, er komen leaderboards voor, je kunt portals door en onder andere Guild Puzzles doen.

Een releasedatum voor Guild Wars 2: Heart of Thorns is nog niet bekend, maar de uitbreiding is te pre-orderen waardoor je mee kunt doen met open beta-weekenden.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  BAH! Wat vies van ArenaNet zeg. €45.00,- voor een DLC.

  Guild wars 2 had (voor 50 euro):
  20 Levels varierend over de Maguma Jungle, Silverpeak Mountains, Kryta en Ascalon. (Jungle, Sneeuw, Platteland en berg gebied). 8 Characters, Ranger, Warrior, Guardian, Mesmer, Necromancer, Engineer, Thief, Elementalist. En per character zo een 20 verschillende Skills, wapens (per character andere abilities) en een groot verhaallijn compleet met honderden kleine quests en locaties.

  En dan heb je HoT: 1 map, 1 nieuw character en dezelfde prijs als het volledige spel. BAH dat ArenaNet zo diep heeft kunnen zinken.

  Ok – ze doen het spel er zelf bij. LIKE I CARE! Ik had het spel al en vind het een belachelijke prijs om 45 euro te betalen voor zo weinig content.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Jeez, dat is inderdaad een kutstreek! Ik wilde vandaag geld gaan pinnen om naar m’n scherm te kunnen gooien, maar ik wacht even af. Misschien komt er nog een goedkopere mogelijkheid 🙂 Dit is écht niet zoals ik ANet ken…