Details en teaser trailer voor Star Wars Anthology: Rogue One

Er zijn wat meer details bekend gemaakt over de eerste Star Wars-spin off Rogue One. Deze film zal geregisseerd worden door Gareth Edwards, bekend van Godzilla. De website Joblo wist details in handen te krijgen. Wat al eerder bekend was gemaakt is de synopsis van de film. Star Wars Anthology: Rogue One zal gaan over een groep rebellen die samen werken om de plannen van de Death Star te stelen.

De volgende details werden door Joblo bekendgemaakt:

– De tijdsperiode van de film is tussen episode drie en vier, wat beschreven wordt als de ‘Dark Time’ van The Empire.
– Het moet de meest grauwe en duistere Star Wars-film worden tot nu toe (heftiger dan de rest).
– Het lijkt erop de de film meer een old school oorlogsfilm wordt. Iets zoals Hamburger Hill in combinatie met Star Wars.
– De jedi zijn zich allemaal aan het verschuilen en zullen dus maar een kleine rol in deze film gaan spelen.
– De Stormtroopers zullen dezelfde outfits hebben als in episode vier en vijf, dus niet de nieuwe outfits uit The Force Awakens of the Clone Trooper outfits uit Revenge of the Sith.
– Er zullen veel aliens in voorkomen, waaronder de Mon Calamari.
– Er zullen ook nieuwe aliens en robots worden geïntroduceerd, het zijn dus niet alleen maar een groep menselijke rebellen.
– AT-Ats, X-Wings, Y-Wings, At-Sts zullen allen aanwezig zijn.
– De film zal zich deels op Yavin-4 afspelen, met grote legereenheden in de jungles en op verschillende oorlogsgebieden.
– Er zal ook een nieuwe droid onder deel zijn van de groep rebellen die Death Star plannen gaan stelen.
– Actrice Felicity Jones is gezien als een rebel die gevechtsklaar is. Ze zal dus waarschijnlijk deel gaan nemen aan gevechten.

Na het horen van deze details krijgen we toch wel steeds meer hoop voor deze spin off. Star Wars Anthology: Rogue One zal op 16 december 2016 in de bioscoop moeten belanden. Bekijk hieronder nog de teaser die tijdens de Star Wars Celebration werd vertoont.

[/center]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren