Ubisoft heeft het over Red Dead Redemption 2 en Skyrim 2

Ubisoft vroeg in een recente enquête aan het publiek welke games zij van plan zijn te kopen. Bij de beschikbare opties stonden onder andere Batman: Arkham Knight, Fallout 4 en Black Ops 3. Games waarvan wij het bestaan inmiddels zeker weten. Dat laatste kan alleen niet gezegd worden over alle titels in het lijstje van Ubisoft.

In het rijtje stonden namelijk ook games als Red Dead Redemption 2 – een derde Red Dead game – en Skyrim 2. Twee games waar menig gamer een nier voor zou afstaan, maar ook zo onzeker als de weersvoorspelling van volgende maand. Het is desondanks interessant dat Ubisoft speculeert over een onaangekondigde Rockstar game. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het verschijnen van een zesde Elder Scrolls-game of een direct vervolg op Bethesda’s Skyrim.

Het is nog onduidelijk; gunt Ubisoft ons een blik op de toekomst of plagen de Fransozen ons gewoon? Als het meer dan een grap of speculatie blijkt, zullen Rockstar en Bethesda waarschijnlijk niet zo vrolijk zijn. Alles dat wij kunnen doen, is afwachten wat de komende dagen zullen brengen.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Aaarghh… De zinnen ‘Skyrim 2’ en ‘RDR 2′ doen een pijn aan m’n oren! Nee, er komt geen Skyrim 2, wel een ESO 6, nee er komt geen RDR2, wel een Red Dead 3 (Re)

 2.   
  Daan's avatar

  sdfl schreef, "Aaarghh… De zinnen ‘Skyrim 2’ en ‘RDR 2′ doen een pijn aan m’n oren! Nee, er komt geen Skyrim 2, wel een ESO 6, nee er komt geen RDR2, wel een Red Dead 3 (Re) "

  Lees jij zinnen met je oren? 😛

  Maargoed, er zou best een RDR2 kunnen komen, zeg niet waarom i.v.m. spoilers.

 3.   
  Free Roamer's avatar

  Wat een zever, wat zou Ubisoft nu weten over Rockstar’s spellen en zoals hierboven vermeld het is de Red Dead Series , niet de Red Dead Redemption Series. Hetzelfde met Skyrim.

 4.   
  3333/3333's avatar

  sdfl schreef, "nee er komt geen RDR2, wel een Red Dead 3 (Re) "

  +1

  Jammer dat veel gamers het eerste deel blijkbaar niet kennen, was een mooie game.

 5.   
  fdennis's avatar

  sdfl schreef, "Aaarghh… De zinnen ‘Skyrim 2’ en ‘RDR 2′ doen een pijn aan m’n oren! Nee, er komt geen Skyrim 2, wel een ESO 6, nee er komt geen RDR2, wel een Red Dead 3 (Re) "

  Met Dishonored 2 en Fallout 4 gaat Bethesda echt niet met nog een triple a game komen. Zeker niet een nieuwe Scrolls. Omdat Elder Scrolls Online net uit is voor de consoles. Zou echt heel slecht zijn voor Eso als ze nu met een nieuwe Scrolls komen.

 6.   
  D_Dog's avatar

  LOL skyrim 2. Uhm nee, een ander TES game ja.

 7.   
  Thijs.'s avatar

  Het gaat wss meer over hoe mensen het vinden als er een game komt in die richting misschien zoekt ubisoft een nieuw IP die op skyrim lijkt of bijvoorbeeld de red dead franchise

 8.   
  Felis_Rufus's avatar

  Thijs. schreef, "Het gaat wss meer over hoe mensen het vinden als er een game komt in die richting misschien zoekt ubisoft een nieuw IP die op skyrim lijkt of bijvoorbeeld de red dead franchise "

  Als: “welke game van onze concurrenten vinden jullie het leukst? Dan maken wij die na”. 😛

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Een red dead redemption 2 gaat niet lukken aangezien red dead redemption al het 2de deel was in de serie. Skyrim was een game in de elder scrolls serie

 10.   
  Daan's avatar

  Een vervolg op het verhaal van RDR kan toch wel Red Dead Redemption 2 genoemd worden? Snap best dat het het derde deel uit de franchise wordt.

 11.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  hahaha hoe dat klinkt, skyrim 2, haha

 12.   
  Felis_Rufus's avatar

  Daan schreef, "Een vervolg op het verhaal van RDR kan toch wel Red Dead Redemption 2 genoemd worden? Snap best dat het het derde deel uit de franchise wordt. "

  Juist, de derde Red Dead, maar de tweede met de Redemption titel. Er is bijvoorbeeld ook Final Fantasy X-2. Allemaal verre van zeker. Afwachten maar. Een nieuwe Red Dead zie ik trouwens wel zitten.

 13.   
  Ralph P Scene's avatar

  RD3 pleas i want it!

 14.   
  Sa.'s avatar

  Daan schreef, "

  ”sdfl” schreef, "Aaarghh… De zinnen ‘Skyrim 2’ en ‘RDR 2′ doen een pijn aan m’n oren! Nee, er komt geen Skyrim 2, wel een ESO 6, nee er komt geen RDR2, wel een Red Dead 3 (Re) "

  Lees jij zinnen met je oren? 😛
  Maargoed, er zou best een RDR2 kunnen komen, zeg niet waarom i.v.m. spoilers."

  Ik HOOR dit veel mensen vaak zeggen, ook in mijn vriendenkring, vandaar 😛 Maar ik denk niet dat “RDR 2” (met ‘2’ duid ik dan op een direct vervolg op RDR, en niet een totaal ander verhaal met dezelfde setting) zo zal heten. Het wordt waarschijnlijk Red Dead Retribution of iets dergelijks. Inderdaad, i.v.m. spoilers zal ik niet verder niets uitlaten.