‘Fallout 4 op PlayStation 3 en Xbox 360 zou nooit werken’

Hoewel bij de aankondiging van Fallout 4 duidelijk vermeld werd dat de RPG voor de PlayStation 4, Xbox One en pc zou verschijnen, waren er toch nog enkele geruchten over een mogelijke last-gen-versie, die dan in een later stadium zou verschijnen. Gamers die enkel over een PlayStation 3 of Xbox 360 beschikken en al hoopten op zo’n last-gen-versie van Fallout 4 kunnen dit echter vergeten. Matt Grandstaff, community lead bij Bethesda, laat weten dat een PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Fallout 4 simpelweg niet mogelijk zou zijn omdat de consoles de game niet zouden kunnen draaien:

It is not coming to 360 and PS3, the stuff we’re doing will never work there.
Nu deze onduidelijkheid ook uit de lucht is, blijft de grootste vraag rondom Fallout 4 wanneer de game nu eigenlijk uitkomt. Mogelijk ligt de releasedatum nog in 2015, maar vermoedelijk zullen we pas tijdens Bethesda’s persconferentie op de E3, die over ruim een week plaatsvindt, hier meer over te weten komen.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Dan is al 1 gerucht uit de lijst ontkracht.

  2.   
    Sa.'s avatar

    Told ya! Onzin om op de helft van de platforms aan te kondigen. 😉

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Snap ik, en goed dat ze het doen. Die machines hebben zijn tijd gehad, ik heb mijne zelfs gister verkocht omdat ik er nooit meer op zat.

  4.   
    Felis_Rufus's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Snap ik, en goed dat ze het doen. Die machines hebben zijn tijd gehad, ik heb mijne zelfs gister verkocht omdat ik er nooit meer op zat."

    Brengt dat nog wat op als je er al op gezeten hebt? 😛

  5.   
    PSPfreaky's avatar

    Zou het niet mogelijk kunnen zijn dat de plannen van zeker een jaar geleden (11 maanden geleden gepubliceerd, dus de plannen kunnen al veeel ouder zijn) allemaal waar waren geweest en dat ze later hebben besloten om het toch niet uit te brengen voor PS3 en X360?

  6.   
    Hitman047's avatar

    Dat denk ik niet. Dat ‘lek’ was toen ook al ongeloofwaardig.

  7.   
    Talska's avatar

    Half jaar geleden zou ik gezegd hebben ‘Flauw hoor’ gewoon resolutie 800×600 joh 😆 Nee zonder dollen ik heb nu ook sinds kort een PS4 (ja heel de wereld mag het weten 😆 ) Maar laat ze idd maar lekker games maken voor de PS4 en andere overige new-gen consoles. Alhoewel ik wel van mening ben dat je met een Xbox 360 je nog steeds kan vermaken.