Gratis update Evolve voegt Arena-modus toe

Gisteren liet Turtle Rock Studios ons al weten een onthulling voor Evolve in petto te hebben en nu is bekend geworden wat men ons wilde onthullen. Middels een gratis update wordt vandaag namelijk een nieuwe modus aan Evolve toegevoegd: Arena. Met deze modus komt Turtle Rock tegemoet aan de kritieken dat Evolve nogal saai is, doordat je een groot gedeelte van de speeltijd vooral bezig bent met verstoppen (als monster) of op zoek bent naar dit monster.

Zoals de naam al doet vermoeden, staan het monster en de vier hunters in Arena lijnrecht tegenover elkaar in een ‘dome’ waarin beide partijen hun skills kunnen tonen totdat één partij dood is. Ieder van de in totaal veertien maps bevat vijf van deze domes, wat betekent dat de Arena-modus op maar liefst zeventig verschillende strijdtonelen gespeeld kan worden.

Natuurlijk bevat de Arena-modus enkele aanpassingen aan de basis-gameplay om de vaart in het spel te houden. Zo start het monster bij stage twee en kunnen hunters die het loodje hebben gelegd niet meer terugkeren in het spel. Een potje Arena maakt daarnaast gebruik van het ‘best-of-three’-principe, waarbij je in diverse arena’s op dezelfde map speelt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren