Silent Hills-demo P.T. volledig verwijderd; ook niet meer opnieuw te downloaden

Nadat Silent Hills gecanceld werd door Konami, verdween ook de veelgeprezen demo P.T. uit de PlayStation Store. Dit stimuleerde sommige gamers om hun PlayStation 4 met P.T. voor exorbitante prijzen aan te bieden op eBay, al kwam op deze advertenties weinig respons.

Het was vooralsnog echter – zoals met elke verwijderde game of demo in de PlayStation Store – nog wel gewoon mogelijk om P.T. opnieuw te downloaden als deze in je bibliotheek staat. Met andere woorden: als je de demo eenmaal had gedownload, kon je hem met jouw account later altijd nog opnieuw downloaden. Ook dit is nu echter niet meer mogelijk, want Konami heeft P.T. volledig verwijderd uit de PlayStation Store.

Een verdrietige gamer startte een petitie waarin hij Konami, Kojima en Del Toro vraagt om de ontwikkeling van Silent Hills voort te zetten en de P.T.-demo terug te brengen. Deze petitie is inmiddels al ruim 110.000 keer ondertekend, maar met het officiële vertrek van Kojima lijkt de kans klein dat Silent Hills ooit nog het levenslicht zal zien.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  (null)

 2.   
  Jordyverhex's avatar

  ellende.. net een 1tb gekocht
  maarja weg is weg :*(