BioWare onthult gratis Black Emporium en Dragonslayer DLC voor Dragon Age: Inquisition

Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je personage in Dragon Age: Inquisition? Begin je je plotseling te irriteren aan dat stomme kapsel of die dikke, waggelende kont waar je al tientallen uren tegenaan kijkt? Vrees dan niet: redding is nabij in de vorm van de Black Emporium DLC.

De Black Emporium DLC voor Dragon Age: Inquisition introduceert de winkel, die we kennen uit DLC voor Dragon Age 2. Deze winkel biedt niet alleen een uitgebreid scala aan items en een opslagkluis, het is er ook mogelijk om eenvoudig je uiterlijk aan te passen. Door een blik te werpen in de ‘Mirror of Transformation’ kun je jouw personage op simpele wijze een uitgebreide metamorfose geven.

Gelijktijdig met de Black Emporium DLC verschijnt verschijnt de Dragonslayer-uitbreiding voor de multiplayer. Deze voegt drie nieuwe speelbare agents toe: Isabella, Zither en Skywatcher. Ook brengt de uitbreiding een nieuwe Ferelden-kasteelsetting met zich mee.

Zowel de Black Emporium DLC als de Dragonslayer-uitbreiding is vanaf 5 mei verkrijgbaar op de pc en Xbox-platformen. PlayStation-bezitters moeten nog een dagje langer geduld hebben.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Vinstaro's avatar

  Je character zijn uiterlijk aanpassen vind ik wel een kenmerk dat elke game moet bevatten als er een ”character creator” in zit.
  Heb in het begin van Skyrim vaak genoeg een nieuw spel gestart om dat ik me character uiterlijk gewoon tergend begon te vinden.
  Kingdoms of Amalur vind ik daarom een van de uitblinkers op dat vlak, je kon wanneer je maar wilde je character aanpassen van neus tot haarstijl, en een voor mij nog onbekende feature, je kon je helm zichtbaar of niet zichtbaar maken. Waarbij ik in elk ander spel helmen liet liggen omdat ik anders mijn ”uren lange geperfectioneerde character” teniet maakten, kon ik bij dat spel voor het eerst een helm niet zichtbaar opzetten voor de beschermingpunten.
  Gratis DLC daar zal niemand over klagen, en als het goede features brengt zullen we het eerder loven.
  Bedankt

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Gratis DLC? Klinkt al muziek in mijn oren!

 3.   
  vistaberg's avatar

  Wel balen man 1dag langer wachten met PS4….. Denk dat ik maar een Xbox aan ga schaffen….

 4.   
  teikedepeike's avatar

  leuke toevoeging!