Frank Grillo teased zijn transformatie in Crossbones voor Captain America: Civil War

Frank Grillo’s karakter Brock Rumlow, de meedogenloze HYDRA agent die een flinke indruk achterliet in Captain America: The Winter Soldier, zal in Civil War terugkomen als de slechterik Crossbones. Grillo teased zijn transformatie in een aantal tweets die hieronder te bewonderen zijn.

In Civil War komen Steve Rogers (Captain America) en Tony Stark (Iron Man) tegenover elkaar te staan, maar de Captain heeft helaas ook nog te maken met een andere vijand die op wraak zint en dat is Rumlow. Aan het einde van The Winter Soldier werd het karakter weliswaar levend onder het puin vandaan gehaald, maar was flink verminkt door brandwonden. We verwachten dan ook dat hij in de nieuwe film op wraak uit is en zichzelf daarom transformeert tot Crossbones.

De film wordt geregisseerd door Joe and Anthony Russo en de cast zal bestaan uit Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff / Black Widow, Chris Evans als Steve Rogers / Captain America, Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man, Jeremy Renner als Clint Barton / Hawkeye, Sebastian Stan als Bucky Barnes / Winter Soldier, Daniel Brühl als Baron Zemo, Anthony Mackie als Sam Wilson / Falcon en Chadwick Boseman als T’Challa / Black Panther.

Captain America: Civil War zal vanaf 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren