Blizzard haalt Rift of Trials uit Diablo 3

De Rift of Trials, welke sleutels voor Greater Rifts aanbiedt naargelang het aantal waves die vallen voor je tijd op is, wordt uit Diablo III: Reaper of Souls gehaald. Dat zei Senior technical game designer Wyatt Cheng van Blizzard in de afgelopen Westmarch Workshop, een podcast over Diablo III waar Cheng te gast was.

The Trials are not good. We don’t like them. I don’t like them.
Veel spelers van het spel vinden de Trials niks en ook Blizzard zelf is er niet erg tevreden mee. Er is echter nog geen tijdsbestek voor de operatie vastgezet, omdat het niet simpel is. Hoewel Trials soms expres worden verloren om zo in level één binnen te komen, zou het vrij laten kiezen van levels er voor zorgen dat men om Legendary Gems omhoog te halen een te hoog level kiest, vervolgens veel te lang doet over de Rift en dan alsnog de punten krijgt.

Wat denk jij van de Trials? Een nuttige toevoeging of overbodig? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  Umm, tja dit is wel wat anders om dit te horen, ik was kei goed daar in , binnen de tijd te halen, met greater rifts, en trials,

 2.   
  Hielke's avatar

  De Greater Rifts blijven natuurlijk Kevin! In tegenstelling tot de Trials zijn dat de populairste onderdelen van Diablo!

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  Hielke schreef, "De Greater Rifts blijven natuurlijk Kevin! In tegenstelling tot de Trials zijn dat de populairste onderdelen van Diablo!"

  Oke bedankt