Blizzards Diablo 3 in de aanbieding en verjaardag buffs voor spelers

De uitbreiding voor de welbekende ARPG van Blizzard, Diablo III, kwam vorig jaar op 25 maart in de winkel. Ter ere van Reaper of Souls eerste verjaardag zijn Diablo III en uitbreiding namelijk te koop voor 19,99 euro per stuk, in plaats van het dubbele. Blizzard doet niet aan veel aanbiedingen, dus voor mensen die de game nog willen aanschaffen kan dit een goed moment zijn. De actie loopt tot 30 maart.


Voor hen die het spel al wel hebben is deze week de hoeveelheid goud die gevonden wordt opgevoerd is naar het dubbele en ook je experience punten zullen twee keer zo snel stijgen als normaal.

Spelen jullie nog Diablo III? Of gaan jullie het spelen nu het in de aanbieding is? Laat het ons weten in de comments!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  heb de game aardig wat gespeelt, momenteel op een wat lager pitje maar het is zeker het kopen waard mocht je em nog niet hebben!

 2.   
  Bacotje's avatar

  Oh das mooi! Vanavond lekker knallen:-) speel het elke dag….soms periodes niet hoor. Maar nog niet gestopt sinds de start van season 2.

 3.   
  Hielke's avatar

  Haha fijn om te lezen dat ik niet de enige Diablo fan ben op GN! Ik heb zelf vandaag m’n seasonal DH van 1 naar 50 gehaald en ben nog niet van plan om te stoppen voor vandaag…. Zo veel nolife 😀 maar zo’n fijne game.

 4.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Wil wel proberen maar dan wil ik eerst een demo of een gratis deel 😉

 5.   
  Iceviper_9's avatar

  speel de game niet meer zoveel (ps3) maar voor de pc haal ik m misschien wel. lijkt me zoiezo mooier dan een console.

 6.   
  Flapjack's avatar

  sebastiaanwwe schreef, "Wil wel proberen maar dan wil ik eerst een demo of een gratis deel ;)"

  starters edition is gratis tot lvl 14 en niet verder dan een bepaalde boss per char. loot blijf je wel houden en heros ook.