Seizoen drie en patch 2.2.0 komen naar Diablo 3

Na een paar maanden komt er een einde aan seizoen twee in Diablo III. Zoals gewoonlijk zullen de scoreborden vereeuwigd worden en alles gereset, zodat iedereen weer van voren af aan kan beginnen met het levelen van nieuwe seizoensgebonden personages. Alle personages, goudstukken, blood shards en paragon experience zullen doorschuiven naar de non-seasonal kant van de game en iedereen zal zo weer op nul komen te staan.

Op 5 april zal seizoen twee ten einde komen en vier dagen en 21 uur later begint seizoen drie alweer na een korte adempauze, op 10 april om 6 uur ’s avonds. Mocht het onduidelijk zijn wat dit precies inhoudt, kijk dan vooral het filmpje met uitleg wat Blizzard op het Diablo-YouTube-kanaal heeft gezet voor het einde van seizoen één.


Verder is patch 2.2.0 alweer een tijdje onderweg. Deze draait al op de PTR, maar zal binnenkort ook op de ‘normale’ servers komen. Het gerucht gaat dat de tijd tussen de seizoenen aangegrepen zal worden om de update door te voeren, maar dit is tot op heden niet bevestigd. Zoals altijd is er een grote lijst met nieuwe statistieken, veranderingen in set bonussen en alle andere dingen waar fans op wachten. Deze is te vinden op Blizzards Battle.net.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Vind het erg raar dat dit season nu al is afgelopen. Heb amper mee kunnen spelen terwijl ik in season 1 wel genoeg tijd had… misschien komt het omdat season 1 bijna een jaar duurde en season 2 maar acht weken. Ben wel benieuwd naar de nieuwe patch, toch altijd wel weer leuk om deze game even op te starten