Diablo 3 patch 2.2 nu online

Seizoen twee van Diablo III: Reaper of souls is drie dagen geleden tot een einde gekomen en over twee dagen is seizoen drie alweer bezig. De geruchten gingen al voor het einde van seizoen twee en blijken nu te kloppen: patch 2.2 komt in de tijd tussen de seizoenen online. Vanaf vandaag kan er weer genoten worden van nieuwe legendaries, bugfixes en veranderingen aan de klassen om op 10 april weer los te gaan in het nieuwe seizoen.

Hoewel een aantal van de oude vanilla-legendarische sets nieuwe onderdelen hebben gekregen, hebben de Barbarian, Wizard en Demon Hunter elk nieuwe sets gekregen. Op deze manier wil Blizzard het spannend houden, in plaats van een bepaald set het beste te laten zijn voor een klasse.

Alle veranderingen zijn te lezen op Blizzards Battle.net. Gaan jullie de nieuwe sets verzamelen? De leaderbords domineren in het nieuwe seizoen? Laat het ons weten!

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  umm, niet vanaf vandaag, maar ik had al de patch gister al op de xbox, ๐Ÿ™„

 2.   
  Bacotje's avatar

  Vanavond ff kijken ๐Ÿ™‚ blijft toch wel leuke die seasons al had ik er eerst hard hoofd in! Diablo blijft sowieso toch wel 1 van mijn favo games.

 3.   
  Hielke's avatar

  @Bacotje ik had zelf niet zoveel vertrouwen in seizoenen, hoewel ik D3 geweldig vond… Maar ben nu al aan het plannen hoe ik m’n nieuwe seasonals ga trainen en welke sets ik ga zoeken, zo verslaafd haha.

 4.   
  Supermanneke's avatar

  Ik vind de seizoenen echt super, telkens weer van nul beginnen. M’n non-seasonals speel ik bijna niet… Dit seizoen gaat het een barbarian worden :D. Die whirlwind builds trekken me wel aan.

 5.   
  Bacotje's avatar

  Ik heb vanavond met wat Barbs gespeeld. Damn die wihrlwind build is echt awsome. En mn wichdocter ook ff afgestoft. Ook die is voor season 3 een aanrader! En @ Hielke ik snap wat je bedoeld met de gear verzamelen. Daarom blijft Diablo vet om te spelen. En Blizzard blijft er veel energie in steken om het leuk te houden.

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik ga het ook eens proberen maar wat wordt precies bedoelt beginnen bij 0? Dus nieuwe personage aanmaken, maar dan moet je zeker ook telkens de story line opnieuw spelen. Helaas zit hier weinig variatie in waardoor het eigenlijk best saai begint te worden.

  Naar 1x uit spelen heb ik geen zin meer in die story line. Ik speel Diablo 3 voor adventure mode, daar zit nog enig sinds variatie in.

  Gear vinden? Tjah, daar heb ik geen geluk voor. Zowel bij Destiny en Diablo 3 vindt ik alleen maar rotzooi waar ik helemaal niks aan heb. Daar speel ik games helemaal niet meer voor, uren, weken erin gestoken en je zit nog altijd met dezelfde shit!

 7.   
  Bacotje's avatar

  Je mag (mits je eenmaal met een hero de storyline hebt gespeeld) direct beginnen met adventure mode. Gewoon lekker bounties doen joh! En ja met 0 bedoelen we ook echt helemaal opnieuw met niks. Betekend niet dat je niet gepowerleveld kan worden door een torment 6 te starten en iemand die het aankan alle bounties voor je doen en je bent binnen 45 min (mijn record) 70 ๐Ÿ™‚