Eerste trailer en poster voor Every Secret Thing met Elizabeth Banks en Dakota Fanning

Er zijn een eerste trailer en filmposter verschenen van het misdaaddrama Every Secret Thing, met in de hoofdrollen Elizabeth Banks (The Hunger Games), Dakota Fanning (War of the Worlds) en Diane Lane (Man of Steel). De film wordt geregisseerd door Amy Berg, die bekend is van documentaires als Deliver Us form Evil (2006) en West of Memphis (2012). In de trailer is te zien dat er producenten van zowel Foxcatcher als Eternal Sunshine of the Spotless Mind aan de film hebben meegewerkt, dus dat beloofd veel goeds.

Het verhaal is gebaseerd op een boek van Laura Lippman en gaat over de twee meisjes Ronnie (Fanning) en Alice (MacDonald), die tot hun achttiende in de gevangenis hebben gezeten vanwege het ontvoeren en vermoorden van een baby. Direct na hun vrijlating komen ze echter opnieuw in de problemen wanneer er in de buurt een stel kinderen worden vermist. De lokale politie richt zijn aandacht wederom op de twee, inmiddels jonge dames. Banks is gecast als de detective die op de ontvoeringszaak wordt gezet en Lane speelt de overbezorgde moeder van Ronnie.

Every Secret Thing zal op 15 mei van dit jaar in de USA verschijnen. Er is helaas nog geen Nederlandse releasedatum bekend gemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren