Call of Duty: Black Ops 3 speelt zich af in de toekomst en bevat zombiemodus

Nadat gisteren via een in eerste instantie uitgelekte teaser het bestaan van Call of Duty: Black Ops 3 werd onthuld, doken er gelijk een flinke lading vragen op over deze nieuwe shooter van Treyarch. Hoewel we eigenlijk nog tot 26 april moeten wachten totdat Activision de game officieel zal onthullen, is er nu al wat meer informatie over Black Ops 3 bekend geworden. Call of Duty-fansite Charlie Intel heeft uit de broncode van de Call of Duty-website namelijk een omschrijving over de game opgediept.

Zoals velen al dachten, zal ook Call of Duty: Black Ops 3 zich afspelen in de ‘donkere, verwrongen’ toekomst, waarin met een nieuwe generatie Black Ops-soldaten de scheidslijn tussen mens en technologie vervaagd. Het lijkt er dus op dat je wederom met een halve cyborg aan de slag zal gaan en wellicht doet de exosuit, of een gelijksoortig apparaat, uit Call of Duty: Advanced Warfare dan ook opnieuw zijn intrede.

Naast de setting weet de onderstaande omschrijving van Black Ops 3 ook nog een ander vermoeden te bevestigen. Net zoals in Call of Duty: World At War, Black Ops en Black Ops II bevat ook deze Call of Duty-game afkomstig van Treyarch naast een campaign en multiplayer de door velen zeer geliefde zombiemodus:

Call of Duty®: Black Ops 3 is the first title for next-gen hardware in the critically acclaimed Black Ops series. Developed by Treyarch, the award-winning creator of the two most-played games in Call of Duty® history. Call of Duty: Black Ops 3 deploys players into a dark, twisted future where a new breed of Black Ops soldiers emerges and the lines are blurred between our own humanity and the technology we created to stay ahead, in a world where cutting-edge military robotics define warfare. With three unique game modes: Campaign, Multiplayer, and Zombies, providing fans with the deepest and most ambitious Call of Duty ever.

  1.   
    mitchel1988's avatar

    aaaa nice!

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Had eigenlijk gehoopt dat Black Ops 3 weer tijdens de Koude Oorlog zou zijn (of beter nog weer eens terug naar WW2). Black Ops II, Ghosts en Advanced Warfare speelden zich allemaal al af in de toekomst, het is wel weer eens tijd voor iets anders. De toekomst is natuurlijk wel erg breed en kan veel diversiteit bieden.

  3.   
    Sa.'s avatar

    Klinkt verschrikkelijk saai…. Dit hebben we onder hand wel gezien hoor….

  4.   
    Overload14's avatar

    Heb et ondertusse wel gehad met Call of duty. Als er nog eens een Cod kwam die tijdens Wo2 afspeelde was ik mss wel geinteresseert. Maar ze gaan alleen maar iets verder en verder in de toekomst en dat lijkt me maar niets.. Over een paar jaar vecht je waarschijnlijk tegen Aliens

  5.   
    ArieV's avatar

    jammer..

  6.   
    Sa.'s avatar

    Vietnam oorlog zou ook weer eens nice zijn geweest! Hebben we ook nog nooit gezien in de CoD franchise dacht ik 🙂

  7.   
    HWSHHZ's avatar

    Dit snap ik dus egt niet! Volgens mij willen de meesten weer eens een CoD in de huidige tijd of in het verleden, maar nu pompen ze weer een afgezaagde toekomst uit… Ook deze maar weer over slaan… 🙁

  8.   
    Papachico's avatar

    Lekker bezig! Weer een CoD die ik ga skippen. Pleur een keertje op met je toekomst bullshit. Moeilijk he, luisteren naar wat mensen willen..

  9.   
    Thijs.'s avatar

    Dit wordt weer een CoD die ik ga skippen. Ik hoop dat de remake van MW2 doorgaat. En ik hoop ook ooit nog eens een vervolg te zien op World at War. Ik durf nu al te zeggen dat naar Black ops 3 er een ghost 2 komt en vervolgens weer een AW2… helaas helaas

  10.   
    Moodey's avatar

    Zombies lijkt mij vet… heb alleen inmiddels genoeg van de futuristische cods

  11.   
    RikH's avatar

    Gewoon weer geen zak aan

  12.   
    teikedepeike's avatar

    hoop niet dat het met exo is vind normaal fijner

  13.   
    Ralph P Scene's avatar

    Gewoon nee.

  14.   
    Danielle.k's avatar

    Vind Black Ops 1 nog steeds de beste, deel 2 vond ik minder en vind het jammer dat ze nog meer voorwaarts in de tijd gaan, had ze liever terug zien gaan zoals het in deel 1 ook verteld werd.

  15.   
    Nitrix31's avatar

    Maar waarom?

  16.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    maakt mij niet uit! ik haal hem gewoon

  17.   
    Ryan2000's avatar

    Ik denk dat ik hem later koop als ik klaar ben met AW, ik vind boost jump wel fijner!

  18.   
    mmx's avatar

    Ik had eigenlijk een klein hoopje dat the good old enemy terug zou komen net als Leon zei de duitsers maar helaas 😳

  19.   
    FireBallz's avatar

    oke, als er echt exosuit /doublejump/dash en shit er in zit ben ik klaar met CoD. AW was het voor mij totaal niet en ook Ghosts heb ik 3 uur gespeeld. Ik heb al mijn vertrouwen verloren in Sledgehammer en IW, nu ben ik ook niet onder de indruk meer van Treyarch. Ik heb ook al zo vaak gezien op filmpjes op YT dat er eerst mensen waren met een cijfer tussen de 9 en de 10, en diezelfde mensen een 7. Ik heb er nooit echt een goed gevoel bij gehad maar toch heb ik hem aangeschaft. En mijn playing tijd in de MP staat op iets van 9 uur. Campaign: 11 uur. uit noodzaak omdat ik de SP leuker vond dan de MP.

  20.   
    FireBallz's avatar

    Thijs. schreef, "Dit wordt weer een CoD die ik ga skippen. Ik hoop dat de remake van MW2 doorgaat. En ik hoop ook ooit nog eens een vervolg te zien op World at War. Ik durf nu al te zeggen dat naar Black ops 3 er een ghost 2 komt en vervolgens weer een AW2… helaas helaas"

    ik denk dat dus eerst bo3, dan ghosts 2, dan WaW2 en dan AW2, omdat WaW van Treyarch was. Jammer ik hoopte echt op een WOII game net zoals jij.

  21.   
    toqeer's avatar

    Lijkt me best interessant ben benieuwd 😛

  22.   
    Ginko-Fox's avatar

    ben zelf gestopt met ghosts speelde em halverwege in de hoek gesmeten dit is weer tiepisch uitmelkerij
    back to ww2

  23.   
    Jarek's avatar

    Weer geen WWII, weer niks voor de CoD veteranen, de echte fans die vinden dat het na Call of Duty 4 compleet de mist in is gegaan, weer geen Call of Duty voor de mensen die hun vertrouwen al jarenlang kwijt zijn.

    Ach, ik geef ze ook geen ongelijk, elk jaar worden er weer miljoenen exemplaren van verkocht, waarvan het grootste deel aan kinderen en tieners. (Niks mis mee hoor, dus niet persoonlijk opvatten)

    Maar het is wel zo, de 20’ers hier weten vast nog wel hoe geweldig Call of duty 1 & 2 waren, terwijl de mensen van 10-14 jaar waren waarschijnlijk nog te jong waren om die games te kunnen hebben meegemaakt voordat het zo verschrikkelijk uitgemolken werd.

    Vroeger toen er nog patches waren met 5 gratis maps erin, nu zijn er mappacks van 60 euro.

    Ik heb er geen goed woord meer voor over, wanneer gaan we die games nu eens boycotten met zijn allen, ik kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die na 15 delen nog steeds met een goed gevoel elk jaar dezelfde game kopen voor €60,-

  24.   
    majesty2209's avatar

    Fanta$y schreef, "Weer geen WWII, weer niks voor de CoD veteranen, de echte fans die vinden dat het na Call of Duty 4 compleet de mist in is gegaan, weer geen Call of Duty voor de mensen die hun vertrouwen al jarenlang kwijt zijn.
    Ach, ik geef ze ook geen ongelijk, elk jaar worden er weer miljoenen exemplaren van verkocht, waarvan het grootste deel aan kinderen en tieners. (Niks mis mee hoor, dus niet persoonlijk opvatten)
    Maar het is wel zo, de 20’ers hier weten vast nog wel hoe geweldig Call of duty 1 & 2 waren, terwijl de mensen van 10-14 jaar waren waarschijnlijk nog te jong waren om die games te kunnen hebben meegemaakt voordat het zo verschrikkelijk uitgemolken werd.
    Vroeger toen er nog patches waren met 5 gratis maps erin, nu zijn er mappacks van 60 euro.
    Ik heb er geen goed woord meer voor over, wanneer gaan we die games nu eens boycotten met zijn allen, ik kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die na 15 delen nog steeds met een goed gevoel elk jaar dezelfde game kopen voor €60,-"

    Er zijn nog teveel mensen als sebastiaanwwe 😀

  25.   
    bjorntukkertje's avatar

    Kut balen :

  26.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Dat vind ik dan wel weer fijn dat die Zombies niet bij DLC komen

  27.   
    nielsiebro's avatar

    Lijkt me wel leuk, maar ik zou liever in het verleden willen net als black ops 1

  28.   
    kylione's avatar

    Why always in the future that does not make it better!

  29.   
    PeletierValentine's avatar

    Altijd dat future gedoe we hebben toch al advanced warfare?
    Is dat niet genoeg toekomst 😥

  30.   
    Carl Johnson's avatar

    ”Overload14″ schreef, "Heb et ondertusse wel gehad met Call of duty. Als er nog eens een Cod kwam die tijdens Wo2 afspeelde was ik mss wel geinteresseert. Maar ze gaan alleen maar iets verder en verder in de toekomst en dat lijkt me maar niets.. Over een paar jaar vecht je waarschijnlijk tegen Aliens"

    Volgend jaar kunnen ze er niet meer omheen. Ze kunnen het niet maken om voor de 1000e keer een future-shooter uit te brengen.