Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: ROCCAT Tyon gaming muis

Onze nieuwe aanwinst Lennart is aan de slag gegaan met de ROCCAT Tyon gaming muis. Een uiterst geavanceerd stukje gaming-technologie. Peter ondervraagt hem over zijn bevindingen en of de muis de aangedikte prijs waard is…

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  Leuke item GN. Bijna 100 euro is inderdaad aan de hoge prijs. Ik denk zelf dat het segment van 60-70 euro perfect is voor een muis. (corsair m65 hier) Maar natuurlijk zou ook hier een markt voor zijn.

 2.   
  morkop006's avatar

  Misschien is het ook interessant voor de volgende keer naast al die knoppen ook iets over de sensor te vertellen van de muis? Volgens mij zit er namelijk een aangepaste avago 9800 (laser muis dus) wat zorgt voor een hoop acceleration. Wat in principe meteen al een no-go is voor veer fps gamers terwijl het nou net met een fps game is getest :P.

  Maar verder 100eu gaat helemaal nergens over, zijn veel goedkopere alternatieven voor.

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik word helemaal zen van die achtergrond muziek!

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik mis dingen zoals performance, bewegingsdetectietechnologie, DPI en/of vertragingen. Wat bij veel muizen nog altijd een probleem is.

 5.   
  Thijs.'s avatar

  hij ziet er zeker goed uit. enige nadeel voor mij is nu de prijs. voor een battlefield pc gamer is dit denk ik wel een zekere aanwinst.