ROCCAT breidt assortiment uit met witte Kone en Khan AIMO

Lang niet alles voor de veeleisende gamer hoeft gitzwart te kleuren, ook bij de Duitse randapparatuurfabrikant ROCCAT niet. Het naburige gamingmerk is al enige tijd actief in een overgang naar een nieuwe vorm van branding mét een aantal nieuwe productlijnen, maar slaat nu ook over op beter contrasterende producten dan enkel het enigszins uitgekauwde zwart.

Onder meer de bestaande Kone Pure Owl-Eye muis met 12.000 DPI (69,99 euro) en de Khan AIMO 7.1-headset (119,99 euro) komen nu ook in een witte uitvoering, al blijven ze beide voorzien van de nodige RGB-effecten om wat eigen kleur in je set-up te voorzien.

Qua onderliggende specificaties zijn beide modellen al langer bewezen, en volgens ROCCAT zelf gaat het hier om twee gerenommeerde producten uit hun (sinds de rebranding ietwat aangescherpte) catalogus.

De Kone Pure Owl-Eye White en Khan AIMO White zijn per direct te verkrijgen bij legio webwinkels, alsmede fysieke retailers. Saillant detail; ook de doosjes van ROCCAT-producten ging recentelijk op de schop om een wat strakker imago waar te maken. Let daarop als je de nieuwe reeks producten zoekt in de schappen.

Ook je vrienden van Gamersnet gaan binnenkort weer hands-on met nieuwe producten van ROCCAT. Verwacht binnenkort weer een recensie of twee van de gear van onze Oosterburen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren