Drew Goddard zal Spectacular Spider-Man regisseren

Drew Goddard, bekend van The Cabin in the Woods en World War Z, zal de nieuwe Spider-Man films regisseren. Ook zou de superheld zijn opwachting maken in Avengers: Infinity War – Part One. De eerste Spidey film moet in 2017 verschijnen. The Spectacular Spider-Man moet de titel van de film worden, zodat deze niet te verwarren is met de andere trilogieën, en verwijst naar de tweede grote stripreeks van de spinnenman. Het is nog niet bekend wie de hoofdrol krijgt, het is alleen zeker dat Andrew Garfield het niet zal zijn.

Goddard was eerst nog bezig met de Daredevil tv-serie, die hij heeft verlaten om zich te richten op Sinister Six, een Spider-Man spin-off die even stil ligt. De nieuwe film krijgt wel een paar linkjes naar deze spin-off, de Sinister Six wordt waarschijnlijk de big bad. De focus ligt in dit geval op een Peter Parker op high school-leeftijd, die zijn krachten al helemaal doorheeft en weet hoe het hele superheld-zijn werkt. Een aantal karakters uit de andere films zouden dood zijn, waaronder Aunt May.

Naast zijn eigen reeks zal ook verschijnen in Captain America: Civil War, waarin hij het tegen Iron Man opneemt en auditie doet voor The Avengers. Hierna zou hij verschijnen in Avengers: Infinity War – Part One. Veel is nog onzeker, maar het grootste deel is zeer geloofwaardig. Er zijn nog geen officiële bevestigingen dat Goddard inderdaad de rol van regisseur op zich neemt of wanneer Spider-Man precies voor het eerst in Marvel’s Cinematic Universe te zien is, maar er is een zeer grote kans dat hier binnenkort zekerheid over komt.

Volgens Deadline zou Drew Goddard nog in gesprek zijn over de film, dus fingers crossed, want veel fans zijn blij met deze keuze van Marvel en Sony.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren