Upload Studio op Xbox One voorzien van uitgebreide update

Ben je wel eens in de weer met het uploaden van je mooie game-momentjes op Xbox One? Dan mogen we je verblijden met de melding dat de Upload Studio op Xbox One is voorzien van een verse update.

De vernieuwde versie van Upload Studio vind je gewoon als de oude vertrouwde app op Xbox One. Een grote, merkbare verandering is de lengte die je video’s aan kunnen nemen. Het is nu mogelijk om ruim vijftien verschillende segmenten aan elkaar te knippen, overgangen uit te kiezen en eigen teksten toe te voegen. In totaal mogen je aan elkaar geplakte clips nu maar liefst dertig minuten duren.

Eerder was het al mogelijk om met Kinect ook stukjes video van jezelf op te nemen om te verwerken in je video’s, maar sinds de update kun je die beelden ook voorzien van een greenscreen-effect om al helemaal flashy uit de bus te komen.

Microsoft-man Larry “Major Nelson” Hryb toont in onderstaande video in het kort een aantal van de nieuwe mogelijkheden in Upload Studio:

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Super vet dat ze zulk iets uitbreiden, ik ben zelf niet echt van het uploaden op de Xbox one om dat je alles met de controller moet regelen, maar zal er zeker een keer na kijken, en nu is de kinect toch nog ergens goed voor. 😉 #WWE