De Sims wordt 15 jaar; stuur je eigen foto’s in voor het fotomozaïek


Het is alweer even geleden dat we voor het eerst De Sims mochten verwelkomen in de schijflade van onze oude computers, alweer bijna vijftien jaar terug om precies te zijn. Februari anno 2000 kenmerkt de geboorte van een van de grootste fenomenen binnen de game-wereld.

Om te vieren dat De Sims als franchise de puberale leeftijd van 15 jaartjes oud gaat behalen, wil uitgever Electronic Arts dat vieren met de fans van de franchise. Sims-liefhebbers kunnen hun eigen foto’s insturen, waarvan vervolgens een groot fotomozaïek van het logo wordt gemaakt. Jouw eigen input kan dus onderdeel uitmaken van deze feestelijke actie.

De foto kan van alles zijn, zo lang het maar enigszins te maken heeft met ’15 jaar De Sims’. Je fysieke Sims-collectie bijvoorbeeld, een zelfgemaakt kunstwerkje of je favoriete Sims-hebbedingetjes die je hebt liggen. Het kan allemaal.

Tot en met 22 februari 2015 kun je jouw eigen input aan te leveren, daarna zal het fotomozaïek zo snel mogelijk gedeeld worden door Electronic Arts.

  1.   
    Flippow's avatar

    Bestaat de Sims al zo lang 😮 ik word oud denk ik :’)

  2.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Klikt toch raar, 15 jaar sims, en maar 4 delen uit, 😉 #WWE