Zoolander 2 wordt opgenomen in Rome

Ignazio Marino, burgemeerster Rome, heeft bekend gemaakt dat Zoolander 2 dit voorjaar in zijn stad opgenomen gaat worden. De opnames zullen twaalf weken duren en vinden plaats in de beroemde Cinecittà Studios. Het vervolg wordt geproduceerd door Ben Stiller en Stuart Cornfeld van Paramount Pictures. Zoolander kwam uit in 2001 en werd ondanks een wereldwijze omzet van slechts 60 miljoen toch een hit, wat voornamelijk te danken was aan de latere DVD-release.

Het script is geschreven door Stiller en Justin Theroux, die de film ook gaat regisseren. Theroux heeft als regisseur nog weinig op zijn naam staan en is vooral bekend van zijn hoofdrol in de tv-serie The Leftovers. De cast bestaat uit Ben Stiller, Will Ferrell, Owen Wilson, Christine Taylor, Penélope Cruz. En er gaan tevens geruchten dat Jonah Hill en supermodel Cara Delevingne een rol gaan spelen in de film.

In Zoolander 2 gaat het verhaal wederom over de excentrieke supermodellen Derek Zoolander (Stiller) en Hansel (Wilson). Verdere plotdetails zijn op dit moment nog niet bekend. Wanneer Zoolander 2 in de bioscopen zal verschijnen is eveneens nog niet bekend, maar er wordt uitgegaan van een release in 2016.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren