Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Achtergrond: Alles over de Monsters van Evolve

Deze week staat GamersNET in het teken van Evolve, de 4 versus 1-formule van de makers van Left 4 Dead. Om nog snel een overview te geven van de belangrijke beesten in deze game, praat Tom jullie bij over Goliath, Kraken, Wraith en de nog vrij onbekende Behemoth!

 1.   
  mheiden21's avatar

  Lijkt me een mooie game, maar ik wacht nog wel even een gameplay stream af voordat ik hem koop om zeker te weten dat ik geen game koop die uiteindelijk stof gaat vangen 😳

 2.   
  squidgyboy's avatar

  vandaag even halen voor xbone…

 3.   
  Fabianb's avatar

  Moet je eens kijken op metacritic: http://www.metacritic.com/game/pc/evolve/user-reviews (ps4/xone is net zo).

  83 score door de critics and gemiddeld 4.8 door alle users. Wat klopt hier niet. Het begint steeds meer op zo’n punt te komen dat review sites gewoon marketing machines zijn. Alleen de user reviews zijn nog grotendeels betrouwbaar. Dit moest ik even kwijt, het is triest.

 4.   
  Tom's avatar

  Dat reviewsites (onderdeel van) een marketing machine zijn, is moeilijk hard te maken. Ik vertrouw nog steeds de gemiddelde game-website of een ander medium meer dan een aantal anonieme stemmen op het internet.

  Natuurlijk zijn er voorbeelden van game-media die (onbewust) hogere cijfers uitdelen aan uitgevers waar ze goed contact mee hebben, maar niemand gaat een onspeelbaar spel de hemel in prijzen. Hoe graag sommige doemdenkers dat ook willen geloven. Daarentegen stikt het op Metacritic van de stemmerts die halsoverkop een 2 uitdelen als ze een kwartiertje niet in kunnen loggen op de servers. Een respectabel medium houdt gelukkig afstand van dat soort ongein. Wellicht verklaart dat het grote verschil in scores?

 5.   
  gamepower's avatar

  ik heb nog steeds enorme twijfels over deze game, het ziet er allemaal mooi en gelikt uit…. maar als ik het goed heb is het eigenlijk 5 man tegen een monster.
  zit er ook een soort single player in deze game of is dit enkel online te spelen?
  en vooral gaat dit niet snel vervelen, ik wachr wel jullie review af voor ik echt beslis

 6.   
  Tom's avatar

  Nee, het is dus vier man tegen één monster. En ja, de game is ook in je uppie te spelen, maar dat is eigenlijk gewoon de multiplayer met een aantal bots. Dat wil niet zeggen dat er geen verhaal te ontdekken is, maar dat kun je dus net zo goed ook online met je maten beleven. 😉

 7.   
  Regge's avatar

  Ik heb een stuk in de closed beta gespeelt. Super leuk concept en erg goede uitwerking. Zeer smoothe gameplay en interesante skill setups.
  Desondanks mijn interesse verloren omdat ik in zo een game snel uitgekeken ben en dus niet zoveel geld aan uit ga geven.
  Ik heb het spel daarom ook niet helemaal verder gevolgd. Als er er een heel aantal maps waren, veel meer characters zodat dat ook een strategisch spelletje worde en misschien ook meer game modes, zoals 1 v 1 met monsters zou het mijn aandach misschien weer kunnen trekken.

  enige minpunt is dus een beetje content tekort

 8.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  komt die behemoth ook nog later voor iedereen ?

 9.   
  Zeeha's avatar

  Leuk filmpje en toffe game 🙂

 10.   
  Tom's avatar

  OMGitsOhMyGoat schreef, "komt die behemoth ook nog later voor iedereen ?"

  Pre-orderaars krijgen hem in de lente dus voor niks, andere gamers moeten daarvoor de DLC aanschaffen. Er is verder nog niks bekend of de Behemoth later nog voor iedereen beschikbaar is, maar het zou natuurlijk schraal zijn voor de mensen die er nog extra voor betaald hebben.

 11.   
  MvdWal's avatar

  DLC voor de game wordt echt vet duur! 25 euro voor 4 hunters. Dat wordt dus even wachten tot die in de aanbieding zijn. 😉
  Hij is nog aan het installeren maar heb er wel veel zin in!! 😀

 12.   
  gamepower's avatar

  Tom schreef, "Nee, het is dus vier man tegen één monster. En ja, de game is ook in je uppie te spelen, maar dat is eigenlijk gewoon de multiplayer met een aantal bots. Dat wil niet zeggen dat er geen verhaal te ontdekken is, maar dat kun je dus net zo goed ook online met je maten beleven. 😉 "

  dank je Tom voor de info … ik wacht jullie review af.
  ik denk vooral dat zo’n game na een goeie week weer in de kast vliegt en dit zou zonde zijn van mijn 70 euro

 13.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik vind het vooral vet dat je kan (Evolven) dat je weer sterker kan worden, maar als ik mijn monster moet uit kiesen dan kies ik toch voor de Goliath! #WWE

 14.   
  Ey-Wha's avatar

  OMGitsOhMyGoat schreef, "komt die behemoth ook nog later voor iedereen ?"

  Ja hij is gratis dient men heeft gepreoderd, zo niet moet je lappen voor het monster alleen of de season pass aanschaffen.