Spider-Man krijgt plaats in Marvel Universum en een nieuwe film

Er is bekend geworden dat Marvel en Sony een overeenkomst hebben bereikt over de vertoning van het geliefde karakter Spider-Man in een film van Marvel. De superheld zal te zien gaan zijn in een toekomstige Avengers film. Er gingen al geruchten rond dat Spider-Man misschien in Captain America: Civil War zou gaan opduiken, maar dit lijkt dus niet het geval, maar misschien is er wel ruimte voor een kleine cameo?

Spider-Man heeft in de stripboeken altijd een grote rol gehad in het Marvel Universum, dus de stap om hem nu ook met alle andere superhelden op het witte doek te laten verschijnen is dan ook meer dan logisch.

Het is nog niet bekend wie de rol van de nieuwe Spider-Man gaat spelen. Wel weten we dat Sony na de introductie van de nieuwe Spider-Man een nieuwe film rond de superheld op 28 juli 2017 zal uitbrengen. Er wordt ook gepraat over het toevoegen van Marvel personages in deze nieuwe film. Duidelijk is wel dat Sony Pictures de baas blijft over de creatieve vrijheid, distributie en marketing van de nieuwe Spider-Man film.

Door het uitkomen van een nieuwe Spider-Man film heeft Disney besloten om een aantal van zijn superheldenfilms een nieuwe datum te geven. De releasedatum van de nieuwe Spider-Man, 28 juli 2017, zou eigenlijk de datum zijn waarop Thor: Ragnarok zou gaan uitkomen. Deze film is nu verplaatst naar 3 november 2017. Black Panther is acht maanden naar voren geschoven, naar 6 juli 2018, de dag dat Captain Marvel zou verschijnen. Deze laatste heeft nu 2 november 2018 als releasedatum gekregen. Ook wordt de film Inhumans verplaatst en wel naar 12 juli 2019.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren