Meer Star Wars-films in 2016, 2017 en 2019

Aandeelhouder David Gramillion heeft laten weten dat Star Wars: Episode VIII en Star Wars: Episode IX in 2017 en 2019 in de bioscoopzullen verschijnen. Vicepresident Bob Iger liet ook van zich horen, zijn exacte woorden wekken echter de indruk dat er nog veel meer plannen zijn voor deze wereldberoemde franchise. Waaronder mogelijk meer spin-offs!

Allereerst benadrukte Iger dat “fans van het eerste uur” absoluut niet teleurgesteld zullen zijn, na het zien van Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Deze woorden hinten mogelijk naar de verschijning van een heleboel castleden uit de oudere films, welke in de nieuwe (kort) te zien zullen zijn.

Iger bevestigde ook dat de eerste spin-off in 2016 zal verschijnen, tussen Episode VII en Episode VIII en dat deze gebasseerd zal zijn op “een” personage uit The Force Awakens. Opvallend genoeg sprak hij zich nog niet uit over een tweede spin-off, maar toch lijken hier wel plannen voor te zijn.

“Het is het begin van een nieuwe periode. Volgend jaar verschijnt er een spinoff die gebaseerd is op een personage uit The Force Awakens, gevolgd door Star Wars: Episode VIII in 2017 en we zullen deze trilogie met Episode XI in 2019 eindigen.”
Iger legde in bovenstaande uitspraak opvallend de nadruk op “deze trilogie”, wat mogelijk betekend dat er plannen zijn voor nog meer Star Wars-films na Episode IX. Hierbij zijn spin-offs dan ook zeker niet uitgesloten. Maar zitten jullie nog wel te wachten op zoveel meer Star Wars-films? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens verschijnt op 18 december van dit jaar in de bioscoop en zal ook worden vertoond in IMAX.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren