Lego Jurassic World nu ook naar Nintendo Switch

Ruim vier jaar na de release op andere platformen maken uitgever Warner Bros. Interactive en ontwikkelaar TT Games bekend dat LEGO Jurassic World ook een release krijgt op de Nintendo Switch.

Gisteren werd bekend dat ook deze LEGO titel die we nog niet op de Nintendo Switch konden spelen, straks uitgebracht wordt voor Nintendo’s nieuwste hybride-console. De Nintendo Switch-versie van Jurassic World is de reguliere versie plus alle downloadable content. Dit houdt onder andere in dat er meer karakters en voertuigen in de game zitten dan op de andere platformen. Om mensen alvast in de stemming te krijgen is er een trailer naar buiten gebracht. Op 20 september is de game in Europa beschikbaar.

Er is inmiddels al een kleine bibliotheek aan LEGO games beschikbaar op de Nintendo Switch. Vorig jaar nog zagen we de release van LEGO The Incredibles en eerder dit jaar werd ook The LEGO Movie Videogame 2 uitgebracht. Eerder werden ook al oudere LEGO games zoals LEGO Harry Potter Collection en LEGO City Undercover uitgebracht op de Switch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren