Prijsvraag: Win LEGO Jurassic World voor Nintendo Switch

Vorige week is LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch verschenen, zodat je de verhalen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World nu onderweg kunt beleven. Wij mogen in samenwerking met Warner Bros. drie exemplaren van deze game gratis weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? Wij willen graag van jou weten waarom jij denkt een exemplaar te verdienen? Waar ga je het spel spelen? Hoeveel fan ben je van Lego en Jurassic Park? Geef ons een leuke reactie in de reacties en wie weet maken wij jou binnenkort een blij mens!

Heel veel succes!

 1.   
  SDSnatcher's avatar

  Jurrassic Park blijft een classic, net als Lego en de oldskool dino’s (Flintstones anyone?). Welke jongen is er niet groot mee geworden? Ideaal voor thuis, onderweg, op het toilet tijdens een lange sessie. Mijn zoontjes zijn er ook dol op, zo vader, zo zoon. Ze hebben het gamen niet van een vreemde. Pachycephalosaurus, bleeft een lastige om dit in 1 keer goed uit te spreken.

 2.   
  Oewoeboeloe's avatar

  Als kind ging ik in 1994 naar de eerste film van Jurassic Park naar de bioscoop. Ik zat toen naast de geluidsbox waardoor het gebrul van de T-rex door merg en been ging. Als ik Lego Jurassic Park win, kan ik heel dicht bij mijn tv zitten, en de ervaring opnieuw beleven 🙂

 3.   
  Reiverdemon's avatar

  Zo te zien volgt de game de goede delen van Jurassic world. Dus dat wordt zowiezo genieten.

 4.   
  kaviak's avatar

  mijn zoon (10 jaar) is een reuze fan van de lego games nu spaarde hij voor een switch lite en kocht deze bij de release het zou tof zijn mocht hij zijn lego collectie hiermee zou kunnen uitbreiden.

 5.   
  Aprotodon's avatar

  Ik ben een enorme Lego game fan. Ik heb de games ontdekt sinds mijn vriendin de Lego Harry Potter Collection kocht in de Playstation store. Samen doorlopen we de avonturen van Harry en zijn momenteel al bij deel 4. Vanaf de brede bank, gewoon omdat het kan. Vooral de scenery en de details in de games trekken mij enorm. Lego Jurassic World voor de Switch lijkt mij een mooi vervolg op ons avontuur, mede omdat mijn vriendin en ik samen de originele (remastered) film hiervan laatst in de bioscoop hebben gezien!

 6.   
  fantasyfreak's avatar

  Jurassic Park is nog altijd 1 van mijn favoriete films. Ik heb hier nog 1 videoband in huis die ik als kind echt té vaak heb afgespeeld en daarom ook niet weg doe en dat is die van Jurassic Park. Ook is het JP speelgoed van vroeger nog bewaard, maar helaas ligt dat nog bij mijn vader thuis dus dat kon niet op de foto.

  Heel toevallig had ik vandaag ook een shirt aan en heb er nog 1 uit de kast gehaald. En vandaag de dag kan een bordspel ook niet ontbreken. Deze is wel van Jurassic World. Heb er ook 1 van JP, maar ook die ligt nog bij mijn vader opgeslagen.

  Bij deze de foto:
  KLIK hier

  Wat LEGO betreft… volgens mij heb ik al zo vaak laten zien dat ik daar gek op ben. En dat is aan mijn avatar sowieso ook te zien 😀

 7.   
  Lauraaa's avatar

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes zodat ze een tof nieuw spel hebben om te spelen op de achterbank onderweg naar de oma’s die allebei op een behoorlijke afstand wonen.
  En natuurlijk gaan papa en mama (wij dus) ook spelen als de kinderen op één oor liggen.
  Wij zijn allemaal grote Lego fans.
  De kinderen zijn nog niet zo bekend met Jurassic Park maar dino’s doen het altijd goed 😀

 8.   
  JustB's avatar

  Deze game is echt een spiegeling van mijn jaren 90 leven! Vooral veel Lego en Jurassic Park films en heel veel action figures! Heb tot op de dag van vandaag bijna elke Lego game gespeeld en die blijven gewoon leuk wat voor leeftijd dan ook! 🙂
  Heb de gehele Jurassic Park collectie op zowel dvd als bluray en de twee nieuwste ook al op bluray. Alles bij elkaar zon 50 tot 100 x bekeken denk ik haha. Naast mijn vele Lego games op PS4 mist mijn Switch eigenlijk nog zon geweldige Lego game. Hopen op een heel klein gelukje dan maar 🙂

  Succes allemaal!

 9.   
  Tinuzz's avatar

  Lego is voor alle leeftijden. Ik ben 35 en heb nu meer fysieke lego dan toen ik een kind was. Mijn zoontje heeft ze eigen lego en papa dus ook lol. Samen hebben we alle lego spellen op de ps4. Op de switch hebben we er nog geen maar als we deze krijgen word deze ook op 100% uitgespeeld. Voor de gene die nog geen nog nooit lego spellen heeft gespeeld ga dit doen ze zitten vol uitdagingen en humor!!

 10.   
  Linkje's avatar

  Super tof! De game zou perfect tussen mijn switch game passen. Heb vroeger heel veel Lego games gespeeld dus laat het nostalgie gevoel maar komen!

 11.   
  Anoniem-1987853444's avatar

  @Tinuzz: ik hoop dat jij dit wint voor je zoontje.

 12.   
  iersmeisje's avatar

  Omdat ik een enorme lego (inclusief bezoek aan legoland, verblijf op de camping daar en het legohuis in Denemarken) en game fan ben natuurlijk! Leuke humor in die games.

 13.   
  Anoniem-545188268's avatar

  Nieuwe game voor op de thuisfiets is niet verkeerd 🙂

 14.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-545188268: OMG waarom heb jij geen account! Jij volgt ons! 🙂

 15.   
  jkampmeijer's avatar

  De lego games zijn de games bij uitstek om samen met je kinderen te spelen. Heerlijk co-op. Geen bloed, gewoon een poppetje wat in een berg lego blokjes veranderd. En dino’s zijn altijd goed. tevens is de game een mooie voorbereiding om samen later de films te gaan kijken.

 16.   
  YdieresiS's avatar

  Als kind altijd al fan geweest van Dino’s en Lego. Ik heb vele sets van Lego als kind gekregen en die heb ik vele jaren later nog steeds. Tijdloos speelgoed is het, waar je je ook als volwassene prima mee kunt vermaken. Daarnaast staan ook alle Jurassic Park films in de kast en kijk ik ze nog regelmatig, hoewel ik de hele verhaallijn kan dromen. De films vervelen nooit en met Lego kun je ook alle kanten op. Hoewel ik bij Lego altijd meer fan ben geweest van de Technic kant van Lego, heb ik veel games wel gespeeld en blijven mij altijd de vele opties bij die je in de game krijgt. De Lego Movie en ook de bijbehorende Game waren erg leuk, momenteel vermaak ik me ook nog prima met Lego City Undercover.

  In de Jurassic Park game zou ik graag de scene met de velociraptors in de keuken (uit de eerste film) naspelen, wat heb ik daar als jong ventje best wel onder de indruk en met veel spanning naar gekeken. Die scene blijft me altijd bij als ik nadenk over Jurassic Park.

  Ik zou dus erg veel zin hebben om met deze game aan de slag te gaan.

 17.   
 18.   
  dommel50's avatar

  Reden om Switch aan te schaffen

 19.   
  maikelf's avatar

  LEGO en Jurassic Park blijven allebei ijzersterke merken en ik ben dan ook heel benieuwd naar de combi. Marvel en Harry Potter waren al erg leuk, maar er toch niks op tegen dino’s!

 20.   
  elstim's avatar

  De Jurassic Park/World films ken ik van buiten, want van kleins af aan ben ik al fan van alles wat met dinosauriërs te maken heeft. Super dat dit nieuwe spel op de Switch te spelen is, want dat is tegenwoordig toch wel mijn favoriet. De LEGO serie is altijd meer dan de moeite waard en vaak ook erg grappig.

 21.   
  Pacboyslim's avatar

  Wat kan ik aan bovenstaande reacties nog toevoegen? Jurrasic Park en Lego zijn voor mij fijne jeugdherinneringen, de Lego games zijn altijd leuk om te spelen en de game heeft co-op! Dan kunnen mijn dochters deze samen spelen. Ze zijn nu net klaar met Kirby en dit zouden ze geweldig vinden.

 22.   
  King Bowser's avatar

  Ik doe mee voor mijn zoontje. Hij speelt echt dol graag Lego Jurassic park spelletjes op de Wii U. Maar die is niet zo makkelijk mee te nemen. Hij moet elke dag minimaal 60 minuten reizen met de bus om naar school te komen. Dus als ik de gelukkige ben… Dan geef ik hem aan mijn zoon. Die gaat hem zeker weten in de bus spelen 🙂