LEGO Jurassic World en LEGO Marvel’s Avengers onthuld voor release in 2015

Ontwikkelaar TT Games pompt de nieuwe LEGO-games er aan de lopende band bij. Zo bracht 2014 ons maar liefst drie titels: The LEGO Movie Videogame, LEGO: The Hobbit en LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Ook 2015 belooft voor liefhebbers van deze platformtitels een mooi jaar te worden, want TT Games heeft niet één maar twee nieuwe games onthuld die nog dit jaar moeten verschijnen.

Zoals vertrouwd gaat men wederom aan de slag met een aantal grote film-IP’s en voor 2015 zijn dat natuurlijk Jurassic World en The Avengers. In juni zal LEGO Jurassic World verschijnen, een maand nadat de film in de bioscoop is, en deze game zal zowel het verhaal van Jurassic World bevatten als van de voorgaande drie Jurassic Park-films.

Vervolgens moet ergens in de herfst LEGO Marvel’s Avengers verschijnen. Zoals je waarschijnlijk al bedacht had, vertelt deze game het verhaal van The Avengers: Age of Ultron, die dit jaar verschijnt. Ook wordt het verhaal uit de voorgaande The Avengers-film behandeld. Zowel LEGO Jurassic World als LEGO Marvel’s Avengers zullen verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, 3DS, Xbox 360, Xbox One en pc.

 1.   
  Metalhead95's avatar

  omg…

 2.   
  FCBaselFan's avatar

  dit is nou is mooi zeg

 3.   
  Flippow's avatar

  I love lego!

 4.   
  D_Dog's avatar

  Dat lego gedoe boeit me niks maar O M F G Ik wil die Jurassic World film zo graag zien.

 5.   
  Kardinalus's avatar

  Kan niet wachten op Avengers. Als die net zo leuk is als die andere van marvel!

 6.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Vet #WWE

 7.   
  fantasyfreak's avatar

  LEGOOOOOO!!! en dat in combinatie met jurassic park/world helemaa geweldig!! 🙂

 8.   
  I Juggy I's avatar

  Eindelijk weer een JP game maakt niet uit dat het lego is ik ga hem halen ^^ wordt die dan ook voor next gen? Of alleen 360 en playstation 3?