Dragon Age: Inquisition 113 miljoen uur gespeeld; 3,3 miljard doelpunten in FIFA 15

Voorafgaand aan de bekendmaking van financiële cijfers heeft Electronic Arts wat leuke statistieken naar buiten gebracht. De cijfers zijn verzameld in de laatste drie maanden van 2014 en er zijn nogal wat extremen.

Zo hebben spelers van Dragon Age: Inquisition meer dan 113 miljoen uur doorgebracht in de singleplayer van de game. In FIFA 15 zijn meer dan 3,3 miljard doelpunten gemaakt, EA Sports UFC kende 73 miljoen knockouts en 10 miljoen blije gezinnetjes zijn gesticht in The Sims 4. En het meest populaire bouwwerk in SimCity? De watertoren!

Bekijk de volledige infographic met statistieken hieronder:

 1.   
  Sa.'s avatar

  Haha awesome! Ben nog steeds benieuwd naar Dragon Age: Inquasition. Is et heel noodzakelijk dat ik de vorige delen speel, of is het verhaal op YouTube kijken voldoende?

 2.   
  ijzerehertog's avatar

  Het is niet noodzakelijk, maar toch raad ik het jouw aan. Het zijn gewoon 2 goede dergelijke games. En jouw savegame wordt meegenomen. Als jij iemand laat leven in deel 2 bijv. Dan leeft dat personage ook in deel 3. Bij andere gamers is dat personage allang dood.

 3.   
  Basman01's avatar

  altijd leuk om dit soort statistiekjes te weten 🙂

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Yes plats vs. zombies! heb ik ook gedownload tijdens het anniversary weekend. Wat een fantastische game, echt een aanrader als je van online shooters houdt.

 5.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Edit, dubbel post.

 6.   
  H4RDSTYLE's avatar

  sdfl schreef, "Haha awesome! Ben nog steeds benieuwd naar Dragon Age: Inquasition. Is et heel noodzakelijk dat ik de vorige delen speel, of is het verhaal op YouTube kijken voldoende? "

  Speel iig deel 1, deel 2 mag je wel negeren.