Fast Forward: Ted 2

Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Vunzige Teddybeer
Hoewel we in 2012 enorm genoten hebben van de schattige, maar toch ook vooral vunzige, teddybeer Ted, zagen we een sequel eigenlijk niet aankomen. Maar dit jaar gaat deze er toch echt komen en lijken enkele grote acteurs hun intrede te maken in het vervolg. Maar denken wij dat Ted 2 opnieuw een succes gaat worden?


Nieuwe gezichten
Het verhaal van de nieuwe film lijkt nog niet helemaal te zijn uitgewerkt, maar duidelijk is wel dat er ruimte wordt gemaakt voor een aantal nieuwe gezichten. En dan hebben we het zeker niet over de kleinste namen, want onder meer Liam Neeson en Morgan Freeman zullen in de film te zien zijn, hun rol is echter nog onbekend op dit moment. Een nieuwe naam van wie de rol wel bekend is is Amanda Seyfried, zij speelt Samantha Jackson, de nieuwe liefde van John Bennett (Mark Wahlberg).

De Verwachting
Eerlijk is eerlijk, als er één film is die ons de afgelopen jaren in dit genre flink heeft verrast, dan is het Ted wel. Deze stoute teddybeer heeft ons een flink aantal vieze moppen voorgeschoteld en leefde er aardig op los, samen met zijn maatje John. Maar of regisseur, en tevens stemacteur van Ted, Seth MacFarlane opnieuw hoge ogen gaat gooien met Ted 2 is, mede dankzij het feit dat het verhaal nog niet bekend is, nog maar de vraag.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren