Tom en Peter ontdekken DreamHack in Zweden!

In samenwerking met MSI reist Gamersnet ook dit jaar weer af naar DreamHack Winter! Na onze Roadtrip is het nu tijd om DreamHack daadwerkelijk te ontdekken!

In deze tweede vlog vanuit Zweden laten we jullie de grootste LAN-party van de wereld zien en dompelen de heren zich onder in de luxe van de Twitch Lounge.

Heb jij leuke ideeën voor Tom en Peter om in Jönköping uit te proberen? Verdere feedback? Wat dan ook? Laat het ons weten; de heren zijn er voor jou!

 1.   
  darroox's avatar

  Waarom gaan jullie niet naar de nederlanders op dreamhack en probeer 1 van de Quake Champions sterren te spreken. Ook wil de vetste (custom) hardware zien en misschien kunnnen jullie goodies verzamelen voor de giveaway ??

 2.   
  Leukste's avatar

  Opening van DreamHack was tof. Opvallend dat het bij de opnames inderdaad zo stil was in hal D. Maar zo te zien hebben jullie het flink naar het zin gehad.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Leukste: Zeer zeker ja! Aankomende vlog (staat nu in de render) heeft nog wat meer gezelligheid, maar DreamHack is en blijft mooi.

  Vooral die stilte is inderdaad bizar, maar volgens mij is dat ook gewoon als zijnde een respectvol gebaar richting elkaar; dat maakt het weer nóg wat mooier om te zien. Of horen, in dit geval.

 4.   
  Mike2165's avatar

  hahhaha ik ging stuk bij die ar hocky tafel,, sorry peter moest echt lachen.