Vlaggenschip GT80 van MSI verschijnt eind deze maand op de markt

Waar we voorheen gamen op een laptop vaak als heiligschennis beschouwden, komt het steeds vaker voor dat verschillende hardware-fabrikanten ons verbazen met mobiele gaming pc’s. Onze partner MSI leverde zo al eerder een klein prachtbeest aan om op te livestreamen en eind deze maand komt de hardware-boer alweer met het nieuwste draagbare vlaggenschip op de proppen: de MSI GT80.

Dit GT80-model is een laptop geschikt voor games, ter grootte van een 18 inch notebook. Met een ingebouwd mechanisch toetsenbord en twee videokaarten in SLI-opstelling lijkt het beestje een aardige krachtpatser te worden. MSI levert de nieuwste telg in drie verschillende varianten. Om het geheel nog iets meer op de gamer te richten krijgen kopers ook gratis het Power Pack van MSI. In dit unieke pakketje zit een muismat, gouden keycaps, polssteun en een sleutelhanger van George, die draak-mascotte van MSI.

De prijzen voor een GT80 beginnen van 3,499 euro. Voor die minimale prijs krijg je 16GB aan werkgeheugen, een i7-4720HQ processor, tweemaal een 128GB SSD en de GTX980M (8GB DDR5) in SLI-opstelling.

Wil je echt het beste van het beste, dan zit je snor voor 4,699 euro. Voor dit prikkie wordt je uitgerust met een i7-4980HQ processor, een werkgeheugen van maar liefst 32GB, vier SSD’s van 256GB en wederom de krachtige GTX980M in SLI.

Alle drie de modellen beschikken verder over een Blu-Ray schrijver, een 7200RPM harde schijf van één terabyte, een 17.3″ wide view monitor en het eerdergenoemde Power Pack. Leverancier MSI verzekert dat de laptop – ondanks alle kracht – niet te heet zal worden en in zijn totaal nooit meer dan 4,5 kilogram zal wegen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  RockerRoy's avatar

  Sommige woorden moet je gewoon niet proberen naar het Nederlands te vertalen…

 2.   
  Nuffsaid's avatar

  Ach ja we hebben allemaal geld zat dus kopen we er wel zo’n eentje bij voor die 10 minuten in de bus of trein 😛

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Is wel vette laptop maar veel te duur en te zwaar om mee te nemen waarschijnlijk.

 4.   
  meatball's avatar

  damn, wat een beest… En wat een geld… En dan krijg je er niet eens een steekkar bij.. 😛

 5.   
  kristianH's avatar

  Beest, maar een tikkeltje buiten mn budget. Blijf lekker gamen met mn 700 euro pc’je

 6.   
  Tom's avatar

  RockerRoy schreef, "Sommige woorden moet je gewoon niet proberen naar het Nederlands te vertalen…"

  Sleutelhanger is ook zo’n gek woord.

 7.   
  Noice!'s avatar

  Of “advertorial”… Daarom zetten ze het er maar gewoon niet bij 😀

 8.   
  Tom's avatar

  WitteMok schreef, "Of “advertorial”… Daarom zetten ze het er maar gewoon niet bij :D"

  Wie zegt dat dit een gesponsord artikel is? Ik zou graag meer hardware nieuws willen plaatsen, maar MSI is de enige die ons lekker tijdig contacteert met details en assets van aankomende modellen.

  Ik snap over het algemeen je gedachtegang, maar dit is straight up doemdenken. Als we hier een full-time redactie hadden zitten, zag je al het laatste hardware-nieuws van zowel kleine als grote partijen. Helaas is dat momenteel niet mogelijk, dus een persberichtje op zijn tijd helpt ons enorm. Geloof me, als het welke andere hardware-boer dan ook was geweest die mij even getipt had, had je hun nieuwste noemenswaardige product op de site zien staan.

  Je scepsis kan gewaardeerd worden, maar een beetje reëel denken is ook welkom.

 9.   
  Metalhead95's avatar

  Niceeee