Scheur de straten door met nieuwe auto’s in The Crew

Racefanaten opgelet! Ben je het huidige autobestand al bijna zat? Dan heb je geluk! Er komen namelijk snel nieuwe auto’s voor The Crew. Season Pass-houders kunnen donderdagavond 13 januari namelijk drie nieuwe wagen kopen bij de autodealers. Het gaat hierbij om de gladde Aston Martin V12 Zagato, de vlugge 2013 SRT Viper GTS en de tijdloze Abarth 500.

Toch zijn de auto’s niet exclusief voor Season Pass-houders, want een week later zijn ze beschikbaar voor iedereen. Men heeft dan de mogelijkheid alle drie de wagens in een pakket te kopen, of individueel.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Leukste's avatar

  Leuk. Ik zit alleen zoals velen nog op hun content te wachten van 2 december (voor de PS4 in ieder geval). Hieronder vallen ook mensen die de seasonpass hebben aangeschaft. Er zou nog steeds aan gewerkt worden aldus de support op het forum. Dus ik schaf niks aan voordat dit eindelijk is opgelost.

 2.   
  soldierarjan's avatar

  De astin martin is wel een vette wagen maar ik wacht nog wel even op meer content.

 3.   
  justlivegamen's avatar

  de aston martin lijkt me wel super gaaf om door america te scheuren 🙂

 4.   
  fdennis's avatar

  Ik neem aan dat dit niet de beloofde dlc pack van januari is? Want ik heb een seasonpass en zou mij vrij genaaid voelen, als season pas content. Gewoon gratis blijkt te zijn.