Joe Danger 2: The Movie verschijnt volgende week voor PlayStation Vita

Hoewel Joe Danger 2: The Movie alweer tweeënhalf jaar geleden verscheen voor PlayStation 3 en Xbox 360, is de, in een later stadium onthulde, PlayStation Vita-versie nog altijd in ontwikkeling. Ontwikkelaar Hello Games, momenteel druk bezig met No Man’s Sky, heeft echter laten weten dat de release van de handheld-editie nu toch echt aanstaande is. Volgende week, op 14 januari, verschijnt Joe Danger 2: The Movies namelijk voor de PlayStation Vita.

Volgens de ontwikkelaar is Joe Danger 2: The Movie voor de Vita de meest uitgebreide versie van de game tot nu toe. Zo zal de Vita-editie niet alleen kostuums van de negen karakters uit Team Fortress 2 en Steve uit Minecraft bevatten, die bij de pc-versie werden toegevoegd, maar ook een drietal nieuwe kostuums. Je zult namelijk ook kunnen racen met Atoi en Iota uit Tearaway en Sackboy uit LittleBigPlanet. In totaal zijn er 85 levels beschikbaar, waarvan er vijftien afkomstig zijn uit het later verschenen Undead Movie Pack.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    nice! zeker aanschaffen!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Het lek is boven!

    Nee, zonder gekheid… De Vita is de beste handheld die niemand heeft en ik hoop dat Nintendo de volgende ronde wat kijkt naar het design en de specs van deze portable tijger: een game als Monster Hunter zou perfect zijn op de Vita.