Arabisch personage speelbaar in Tekken 7

Afgelopen zomer vroeg Tekken-ontwikkelaar Bandai Namco via Facebook expliciet om bèta-testers met een Arabische achtergrond. Dit deed men volgens de ontwikkelaar om de mogelijkheid een Arabisch karakter in de game te verwerken te onderzoeken. Ook gaf Bandai Namco aan niet genoeg kennis te hebben van de Arabische cultuur en vroeg fans daarom om mee te denken.

Recentelijke bevindingen laat ons weten dat deze test geslaagd is, want dit Arabische personage zal verschijnen in de game die medio 2015 zal verschijnen voor de pc en next-gen consoles. Op internet verscheen deze week artwork van het speelbare karakter in Saoedi-Arabische klederdracht, genaamd ‘Shaheen’.

[SCREENSHOTS]
Volgens game director Katsuhiro Harada werd het idee voor Shaheen goed opgevangen in het Midden-Oosten. Mocht het echter zo zijn dat er alsnog tegengeluiden komen uit het Arabische gebied, dan zal het karakter aangepast of geheel geschrapt worden.

Ben jij benieuwd naar de vechtkunsten van Shaheen? Of zit je meer te wachten op een oer-Hollandse vechtersbaas? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  Admigo's avatar

  Ziet er vet uit. Ben benieuwt welke personages weer terug keren. 😀

 2.   
  Hillianii's avatar

  Interresant!

  Heb Tekken wel gemist.. Hoop dat het net zo leuk wordt als de vorige delen.. 🙄

 3.   
  Metalhead95's avatar

  Isis hahaha

 4.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  iFearz schreef, "Isis hahaha"

  Not cool dude, not cool..