Golden Glider komt ook in The Flash

Er werd al veel geteased in de eerste helft van het seizoen van The Flash. Er waren namelijk al veel schurken die ook in de comics te zien waren en nu is er nog een grote aangekondigd, namelijk Golden Glider.

Peyton List (Mad Men, The Tomorrow People) gaat deze grote schurk spelen, die in de comics ook bekend staat als de zus van Captain Cold. Hij is al geïntroduceerd in de eerste helft van het seizoen, gespeeld door Wentworth Miller.

Het aankondigingsbericht dat de Golden Glider in The Flash komt geeft ook een indruk over het personage en wat er gaat gebeuren. In de aflevering wil Golden Glider aan haar broer bewijzen dat ze ook waardig is voor zijn team. Ook gaat ze haar charme gebruiken, zodat Team Flash in de problemen komt. Dit gaat vooral veel indruk maken op Cisco Ramon (Carlos Valdes).

Cisco zal wel wat hulp gaan krijgen in de aflevering, namelijk van zijn broer. Sleepy Hollow’s Nicholas Gonzalez zal in de aflevering geïntroduceerd worden als Dante Ramon. Ook zal dit wat familie-drama met zich meebrengen in de vorm van jaloezie van beiden broers.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren