Ubisoft zelfverzekerd over launch The Crew

Na de slecht verlopen launch van Assassin’s Creed: Unity heeft Ubisoft veel kritiek te verduren gehad. De game werd geplaagd door slechte optimalisatie en vele bugs, ook de toevoeging van microtransacties werd de ontwikkelaar niet door iedereen in dank afgenomen. Met de release van The Crew vandaag, heeft Ubisoft dus volgens veel gamers wat te bewijzen.

Serkan Hasan, lead game designer van The Crew geeft echter aan zelfverzekerd te zijn. Volgens hem heeft zijn team alles in huis om de launch van de game tot een succes te maken. Daarbij belooft hij tevens dat de peformance van de game niet teleur zal stellen. Hiermee doelt hij op de resolutie van 1080p en 30 frames per seconde op de Xbox One en PlayStation 4 versie van de game.

Er blijven echter wel kritische geluiden omtrent de regels voor de reviews van de game. Zo mogen sites deze pas na de launch plaatsen, omdat anders de online ervaring niet optimaal zou zijn. Dit terwijl de game meerdere malen in bèta-vorm online te spelen was.

 1.   
  Jerry97's avatar

  Maar dat zegt ubisoft wel vaker :/

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Totdat het misgaat…

  Watch_Dogs liep ook al niet lekker en nu Assassin’s Creed: Unity. Dit zijn toch 2 grotere titels van Ubisoft dit jaar. Daarnaast zijn games van Ubisoft meestal ‘net niet’ voor mij. Ze zijn leuk, maar ze missen dat ene puntje waardoor je blijft spelen. Zo waren de missies in Watch_Dogs meer van hetzelfde en bij Far Cry 3 was er na de singleplayer niks meer te doen.

 3.   
  Fabianb's avatar

  Ik lees op Reddit dat het goed wordt ontvangen, juist vooral ook op de PC. De PC versie lijkt goed geoptimaliseerd te zijn. Ook de servers doen het volgens mij prima.

 4.   
  Dannytjuh's avatar

  Bla bla bla. The Crew gaat gewoon weer 15 patches nodig hebben voordat het een beetje werkt. Het is Ubisoft…

 5.   
  HWSHHZ's avatar

  Nou dan hier 1 die pech heeft! Heb ik gisteravond de Gold Edition besteld (PC download), meteen gedownload, probeer ik de game op te starten, dan krijg ik een mooi zwart scherm voor 1 seconde, en dan komt er te staan: The Crew Game werkt niet meer. Halleluja geweldig dit. Op forums gekeken waar nog meer mensen het problemen bleken te hebben, een ticket aangemaakt bij Ubisoft support, maar nog steeds niks terug gehad…
  Het zit me weer mee… 👿 🙁 😥

 6.   
  gamepower's avatar

  het feit is dat alles wat een grote uitgever doet word onder de loep genomen, ik vind persoonlijk dat er aan AC U niet zoveel verkeerd is… en het is ook goed opgelost geweest met paches en een gratis AAA game! maar welke game draait er nog goed tegenwoordig zonder paches? ( mss ben ik wat te naïef)
  je mag bij elke game een day one pache verwachten…sommige vinden dit onafgewerkt is noem het een luxe voor de uitgevers, wie was er allemaal tegen het DRM systeem van MS je ziet maar dat MS gelijk had, want als je nu je ps4 niet aan het internet hebt hangen is hij waardeloos.

  ik praat UBI zeker niet goed… verre van maar ze maken gebruik van de technologie die nu bestaat door games uit te brengen zonder enige vorm van testen en proberen het op te lossen na release!

  10, 15 jaar geleden konden ze zich dat niet permitteren om zo’n onafgewerkte game te releasen, dan was het gedaan met UBI… maar nu hangt iedereen aan het net,en maken ze er deftig gebruik van maar is het daarom slechter of beter…dit laat ik in de midden, maar het feit is wel dat ze alles kunnen oplossen via het kleine bakje

 7.   
  soldierarjan's avatar

  gamepower schreef, "het feit is dat alles wat een grote uitgever doet word onder de loep genomen, ik vind persoonlijk dat er aan AC U niet zoveel verkeerd is… en het is ook goed opgelost geweest met paches en een gratis AAA game! maar welke game draait er nog goed tegenwoordig zonder paches? ( mss ben ik wat te naïef)
  je mag bij elke game een day one pache verwachten…sommige vinden dit onafgewerkt is noem het een luxe voor de uitgevers, wie was er allemaal tegen het DRM systeem van MS je ziet maar dat MS gelijk had, want als je nu je ps4 niet aan het internet hebt hangen is hij waardeloos.
  ik praat UBI zeker niet goed… verre van maar ze maken gebruik van de technologie die nu bestaat door games uit te brengen zonder enige vorm van testen en proberen het op te lossen na release!
  10, 15 jaar geleden konden ze zich dat niet permitteren om zo’n onafgewerkte game te releasen, dan was het gedaan met UBI… maar nu hangt iedereen aan het net,en maken ze er deftig gebruik van maar is het daarom slechter of beter…dit laat ik in de midden, maar het feit is wel dat ze alles kunnen oplossen via het kleine bakje"

  Hier is europa en amerika zullen alle consoles wel aan internet hangen maar er zijn ook landen waar het erg slecht internet is en niet alle consoles aangesloten zijn.
  Die mensen kopen dan elke keer een product vol fouten terwijl je verwacht dat het gewoon gelijk goed is.

 8.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik heb hier iemand die server problemen heeft met The Crew (PC).

 9.   
  Noice!'s avatar

  Dit mag de naam “racegame” niet dragen. Heel leuk, zo’n CARPG, maar zorg dan eerst dat t niet lijkt alsof je banden zijn ingesmeerd met boter. Daarnaast valt meteen op hoe slecht de game is afgewerkt in vergelijking met FH2 en dat de auto’s waaruit te kiezen valt erg schraal is. Net zoals bijna altijd bij Ubi is het idee erg goed, maar de uitwerking (en afwerking) stukken minder. Als de psychics van deze game beter waren dan zou ik hier maanden lang mee rond cruisen en zou ik zelfs geneigd zijn expansies te kopen zoals bij andere MMOs.
  Forza Horizon 2 wordt grappig genoeg elke maand beter ipv dat je er genoeg van krijgt!