343 Industries belooft goedmaker voor slechte launch Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection heeft niet echt een fijne start gehad. De game kende nogal wat problemen met onder meer de multiplayer, waardoor behoorlijk wat fans teleurgesteld waren in deze ‘ultieme Halo-ervaring’ van ontwikkelaar 343 Industries.

In een brief aan de community, geplaatst op Halo Waypoint, maakt Bonnie Ross van 343 Industries excuses voor de slechte launch. Ze belooft dat alle problemen spoedig verholpen worden en dat men zeker met een goedmaker komt:

We have not delivered the experience you deserve. I personally apologize for this on behalf of us all at 343 Industries. Our team is committed to working around the clock until these issues are resolved.

While our team works on continual improvements and towards solutions, my commitment to you is that we will take care of all owners of Halo: The Master Chief Collection. Our primary and continued focus is first on fixing the issues at hand. Once we’ve done that, we will detail how we will make this right with our fans.

Naast het verhelpen van de grote problemen, blijft 343 Industries ook hard werken om de game te voorzien van tweaks en nieuwe content in de komende weken.

 1.   
  Eggie124's avatar

  Nou dan wachten we maar he! 🙄 Nu is het al wel beter sinds de laatste patch, maar jammer is het wel. Hopelijk krijgen ze alles wel op orde..

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Had een hele reactie geschreven maar het internet viel weg… Korte versie: Jammer en niet zo handig voor de playerbase van de multiplayer.

 3.   
  D_Dog's avatar

  Vraag me af wat er gaande is, want wel heel wat meer games hebben last van een slechte verbinding en meer van dat soort gebreken. Onderschatting van het aantal spelers? Foutjes in de codes? Jammer is dat, maar gelukkig word er zsm wat aan gedaan, want zoiets wil je als bedrijf ook niet lijkt me. 🙄

 4.   
  Sainting's avatar

  Vind het erg jammer dat het zo moet gaan, de game is nu al 2 weken uit en werkt nog steeds niet naar behoren. het is onmogelijk om samen met een vriend even een potje online te spelen zonder dat je bijvoorbeeld in een ander team terecht komt laat staan dat het wel gewoon normaal werkt.

 5.   
  dav1d's avatar

  Ik had tot nu toe nog helemaal nergens last van? Het is voor het eerst dat ik van problemen hoor zelfs. Heb schijnbaar geluk als ik zie dat iemand al 2 weken gezeik heeft.