Misschien meer dan drie Apes-films volgens Andy Serkis

Dawn of the Planet of the Apes is het tweede deel in de reboot van The Planet of the Apes. Het derde deel van deze nieuwe franchise zal in de zomer van 2016 in de bioscopen verschijnen, maar volgens Andy Serkis (Ceasar) zal het mogelijk niet bij een trilogie blijven.

”Het is nog erg, erg vroeg, wat de vraag betreft waar we het anker neer laten in de volgende film, Het kan vijf jaar na de gebeurtenissen zijn, maar ook de avond na ‘Dawn’. Het is erg moeilijk om te weten waar het verhaal heen gaat, want er wordt op dit moment nog hard aan geschreven. Ik weet dat deel van het verlangen voor Matt [Reeves] is om te zien hoe de apen zich evolueren. Dus ik denk niet dat we in een situatie terecht komen waarin we springen… Het zouden drie films kunnen worden, maar net zo goed vier. Of wie weet zelfs vijf. Maar wie weet? De reis zal doorgaan. En zal misschien niet voltooid zijn in de volgende film. Het punt is, we weten dat we uitkomen op ‘The Planet of the Apes’, maar of dat met deze film al zal gebeuren, weet ik niet.”

Zo te zien zijn ze er dus nog niet helemaal uit of we daadwerkelijk meer dan drie Apes-films krijgen. Het derde deel zal in ieder geval vanaf 29 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren