Release van de Week: Call of Duty: Advanced Warfare


Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Call of Duty: Advanced Warfare. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform
04 novCall of Duty: Advanced WarfarePlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC
04 novNever AlonePlayStation 4, Xbox One en PC
04 novThe Binding of Isaac: RebirthPlayStation 4, PlayStation Vita en PC
04 novBioShock Infinite: The Complete EditionPlayStation 3 en Xbox 360
06 novRocksmith 2014 EditionPlayStation 4 en Xbox One
06 novShovel Knight3DS
07 novFootball Manager 2015PC
07 novTropico 5Xbox 360
07 novTears to Tiara 2: Heir of the OverlordPlayStation 3

Call of Duty: Advanced Warfare neemt ons mee naar een toekomst waarin een terroristische organisatie de complete wereldbevolking terroriseert. Landen kloppen daarom voor wapens aan bij ATLAS, de grootste militaire organisatie ter wereld. Dit bedrijf is bereid om de landen te helpen, maar het heeft wel één regel: de hoogste bieder wint. Het helpt dus net zo graag de terroristen en dat leidt tot een constante spanning…

In zowel de singleplayer als de multiplayer dragen spelers een Exoskelet. Het Exoskelet maakt je een ware supersoldaat en staat je onder andere toe om extreem snel te rennen, vlug naar links of rechts te manoeuvreren en zelfs metershoog te springen. Dit voegt een verticale dimensie toe aan de gameplay en op deze manier probeert ontwikkelaar Sledgehammer Games vernieuwing in de franchise te introduceren.

Call of Duty: Advanced Warfare ligt vanaf morgen in de winkel.

  1.   
    FireBallz's avatar

    wacht eigenlijk op Bioschock.

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Mensen. Groot nieuws. Ik was eerst volledig van CoD afgestapt. Maar door aandringen en positieve reacties van een aantal leden van Next Revolution (bf4 clan) heb ik CoD toch aangeschaft. En gues what. Hij is vele malen beter dan ik ooit had kunnen bedenken. Zelfs grafisch ben ik zeker niet ontevreden. De exosuit brengt iets nieuws in de game wat de game een enorme nieuw dimensie geeft. Wel moest ik eerst erg wennen aan de snelle gameplay maar na een middagje gamen heb je dat zo onder de knie. Zeer zeker niet ontevreden over mijn aankoop. Ben zelf zeeeeeeer verrast en heb al veel erg vette en grappige momenten meegemaakt. Ook zie je het aantal campers significant verminderen. Zit je ergens te campen dan kun je misschien één kill maken waarna je van elke kant geflankt kan worden. Campers zijn niet meer veilig in CoD!! Verder speelt de game gewoon erg lekker. Dus ja mensen CoD heeft me weer terug! Na een aantal jaren CoD te hebben vergaan in de stof ben ik er nu van overtuigd dat ik een grote hoeveelheid uren in deze game ga steken!

  3.   
    FireBallz's avatar

    ”Nitrix31″ schreef, "Mensen. Groot nieuws. Ik was eerst volledig van CoD afgestapt. Maar door aandringen en positieve reacties van een aantal leden van Next Revolution (bf4 clan) heb ik CoD toch aangeschaft. En gues what. Hij is vele malen beter dan ik ooit had kunnen bedenken. Zelfs grafisch ben ik zeker niet ontevreden. De exosuit brengt iets nieuws in de game wat de game een enorme nieuw dimensie geeft. Wel moest ik eerst erg wennen aan de snelle gameplay maar na een middagje gamen heb je dat zo onder de knie. Zeer zeker niet ontevreden over mijn aankoop. Ben zelf zeeeeeeer verrast en heb al veel erg vette en grappige momenten meegemaakt. Ook zie je het aantal campers significant verminderen. Zit je ergens te campen dan kun je misschien één kill maken waarna je van elke kant geflankt kan worden. Campers zijn niet meer veilig in CoD!! Verder speelt de game gewoon erg lekker. Dus ja mensen CoD heeft me weer terug! Na een aantal jaren CoD te hebben vergaan in de stof ben ik er nu van overtuigd dat ik een grote hoeveelheid uren in deze game ga steken!"

    een positieve mening zo te horen 😉

  4.   
    Nitrix31's avatar

    ”JaChKa1802″ schreef, "[quote=”Nitrix31″]Mensen. Groot nieuws. Ik was eerst volledig van CoD afgestapt. Maar door aandringen en positieve reacties van een aantal leden van Next Revolution (bf4 clan) heb ik CoD toch aangeschaft. En gues what. Hij is vele malen beter dan ik ooit had kunnen bedenken. Zelfs grafisch ben ik zeker niet ontevreden. De exosuit brengt iets nieuws in de game wat de game een enorme nieuw dimensie geeft. Wel moest ik eerst erg wennen aan de snelle gameplay maar na een middagje gamen heb je dat zo onder de knie. Zeer zeker niet ontevreden over mijn aankoop. Ben zelf zeeeeeeer verrast en heb al veel erg vette en grappige momenten meegemaakt. Ook zie je het aantal campers significant verminderen. Zit je ergens te campen dan kun je misschien één kill maken waarna je van elke kant geflankt kan worden. Campers zijn niet meer veilig in CoD!! Verder speelt de game gewoon erg lekker. Dus ja mensen CoD heeft me weer terug! Na een aantal jaren CoD te hebben vergaan in de stof ben ik er nu van overtuigd dat ik een grote hoeveelheid uren in deze game ga steken!"

    een positieve mening zo te horen 😉 [/quote]
    Ben tot nu toe nog zeer positief over de game.