Release van de Week: Call of Duty: Black Ops III


Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Call of Duty: Black Ops III. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform
3 novAnno 2205PC
4 novDragon Fin SoupPC, PS3, PS4 en PSV
4 novNorn9: Var CommonsPSV
5 novNeed for SpeedPS4 en XBO
6 novThe Peanuts Movie: Snoopy’s Grand AdventurePS4, 360, XBO, 3DS en Wii U
6 novAir Conflicts: Pacific CarriersPS4
6 novChibi-Robo! Zip Lash3DS
6 novPersona 4: Dancing All NightPSV


Over Call of Duty: Black Ops III:
Genre: Actie / Shooter
Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever: Activision
Platforms: pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Beschrijving
Call of Duty: Black Ops 3 bevat een coöperatieve singleplayer die te spelen is met maximaal vier man tegelijkertijd. Hierbij wordt dezelfde server-infrastructuur gebruikt als voor de multiplayer- en zombie-modi, dus reken op snelle matchmaking en weinig lag.

Daarnaast worden de traditionele, lineaire levels waar de Call of Duty-serie om bekendstaat, in Black Ops 3 afgewisseld met grotere levels die ruimte bieden voor arena-achtige gameplay. Bovendien is je singleplayer-personage dit keer volledig aanpasbaar. Je kunt jouw soldaat niet alleen voorzien van een eigen uiterlijk, ook de wapens en vaardigheden zijn volledig aanpasbaar.

Hoewel de personages in Black Ops 3 niet beschikken over een Advanced Warfare-achtig Exoskelet, zijn ze wel allemaal uitgerust met een jetpack. Dit staat je wederom toe om extra hoog te springen en dankzij het nieuwe bewegingssysteem kun je in Black Ops 3 nog vloeiender door de levels bewegen. Je hebt dus meer bewegingsvrijheid dan in vorige Black Ops-games en de maps zijn hier speciaal voor ontworpen. Tevens introduceert Black Ops 3 zogenaamde ‘Specialist-personages’. Deze vormen een aanvulling op het traditionele XP-progressiesysteem en geven spelers de mogelijkheid om zich te specialiseren in één van drie klassen. Dat zorgt voor meer variatie op het slagveld.

Tot slot is de geliefde Zombie-modus terug van weggeweest. Volgens Activision zelf gaat het hier om “de meest ambitieuze” Zombie-modus ooit, die dit keer onder andere beschikt over een losstaand verhaal en eigen progressiesysteem.

Call of Duty: Black Ops III ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkel.

  1.   
    Moodey's avatar

    Die twijfel of er in de eerste alinea van de beschrijving geen sarcasme zit :p

  2.   
    FireBallz's avatar

    HYPED. Kijk enorm uit naar deze game, heb zin om echt weer met vrienden te tryharden. Ga hem over een week binnenhalen, dan is hij toch alweer ergens used te koop.