Release van de Week: Halo 5: Guardians


Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Halo 5: Guardians. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform
27 oktDivinity: Original SkinPS4 en XBO
27 oktDarkSiders 2: Deathinitive EditionPS4 en XBO
30 oktMinecraft: Story ModePC, PS3, PS4, 360, XBO, Wii U en Mobile
30 oktWWE 2K16PS3, PS4, 360 en XBO
30 oktProject Zero: Maiden of Black WaterWii U


Over Halo 5: Guardians:
Genre: Actie / Shooter
Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft
Platforms: Xbox One

Beschrijving
De Master Chief heeft een eigen missie, tegen de regels van het UNSC in. Agent Locke wordt op pad gestuurd om hem tegen te houden. Als speler krijg je dus twee zijdes te spelen, waarbij elke squad vier man bevat. Optioneel is de gehele singleplayer met vier mensen te spelen.

De multiplayer brengt Warzone als grootste vernieuwing. Enorme mappen waarbij je als speler kunt kiezen welke doelen je bereikt. Natuurlijk kun je jagen op menselijke tegenstanders, maar ook zijn er NPC’s aanwezig, alsmede grote eindbazen. Het team met de meeste punten wint en die punten verdien je dus op allerlei manieren.

Halo 5: Guardians ligt vanaf aanstaande dinsdag in de winkel.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    vrijdag eindelijk wwe 2k16!

  2.   
    Neolite's avatar

    Vandaag eindelijk Halo 5 spelen! Absoluut de game van de week! Voor de rest valt het wel heel zwaar tegen wat er deze week uit komt.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Misschien toch nog effe ook vermelden dat de xbox one elite controller uitkomt; Dit vind ik persoonlijk toch ook een ‘speciale’ release