PlayStation Plus-content november bevat The Binding of Isaac, Luftrausers en meer

De verse lading games voor PlayStation Plus-leden komt er voor november aan en vanaf woensdag 5 november kunnen we nieuwe titels inslaan. De Instant Game Collection wordt deze maand gevuld met zes games en voor de PlayStation 4 mogen we The Binding of Isaac: Rebirth en SteamWorld Dig verwachten. Aangezien die games ook op de PlayStation Vita te koop zijn, is het zeer aannemelijk dat deze cross-buy zijn.

PlayStation 3-bezitters krijgen deze maand geen AAA-game, maar wel Frozen Synapse Prime, die eveneens op de PlayStation Vita is uitgebracht. Verder kun je Luftrausers voor de PlayStation 3 binnenhalen en mogelijk dus ook weer voor de PlayStation Vita.

Gamers met een PlayStation Vita krijgen het waarschijnlijk al warm van de grote lading, maar er komt voor de handheld nog meer bij. Zowel The Hungry Horde als Escape Plan zijn vanaf volgende week gratis te downloaden als je PlayStation Plus hebt.

De games zijn vanaf woensdag 5 november beschikbaar. Echter, de titels voor de PlayStation 4 en PlayStation 3 zijn onder voorbehoud ook te krijgen voor de Vita, maar we wachten nog op officieel bericht van Sony. De Plus-titels van oktober verdwijnen in ieder geval op die datum, dus je hebt nog een week om Spelunky, Dust: An Elysian Tail, Rainbow Moon, Pix The Cat, Batman: Arkham Asylum en Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara binnen te halen.

PlayStation 4
  • The Binding of Isaac: Rebirth
  • SteamWorld Dig

PlayStation 3
  • Frozen Synapse Prime
  • Luftrausers

PlayStation Vita
  • The Hungry Horde
  • Escape Plan
  • The Binding of Isaac: Rebirth (onder voorbehoud)
  • SteamWorld Dig (onder voorbehoud)
  • Frozen Synapse Prime (onder voorbehoud)
  • Luftrausers (onder voorbehoud)

  1.   
    nunen007's avatar

    Nog steeds geen top titels voor de PS4. πŸ™

  2.   
    Moodey's avatar

    still no driveclub… still no buyworthy titles

  3.   
    Leon's avatar

    Best ernstig dat we inmiddels al een maand verder zijn en er nog steeds geen spoor van DriveClub te bekennen is.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Zeker. Sony laat zich op het DriveClub-front wel van zijn slechtste kant zien. Nauwelijks communicatie over wanneer Plus-abonnees die game kunnen verwachten of hoe de ontwikkeling verloopt. πŸ™„

    Hoewel het wederom een maand met indiegames is, zit hier trouwens toch wel weer wat leuks tussen. De Vita-versie van Frozen Synapse Prime is echt een aanrader als je van strategische/tactische games houdt en ook Luftrausers is leuk. Ben zelf wel benieuwd naar The Binding of Isaac, heb ik toch wel goede verhalen over gehoord!

  5.   
    kmjansen's avatar

    Had op zijn minst wel een AAA titel voor compensatie van Driveclub verwacht

  6.   
    PlaystationNation's avatar

    nog steeds geen goede titels voor de ps4 πŸ™

  7.   
    fdennis's avatar

    Weer zo’n verschrikkelijke platformer gratis. Snap best dat er niet veel uit is en dat je daarom geen triple A games mag verwachten. Maar dit is toch wel het top punt van triest aan het worden. En ik ben bang dat we nog heel lang die indie games gaan krijgen gratis voor de ps4.

  8.   
    jessy123's avatar

    met dat indie gedoe dat er is wat leuke games klaar staan voor ps4

  9.   
    irapi's avatar

    fdennis schreef, "Weer zo’n verschrikkelijke platformer gratis. Snap best dat er niet veel uit is en dat je daarom geen triple A games mag verwachten. Maar dit is toch wel het top punt van triest aan het worden. En ik ben bang dat we nog heel lang die indie games gaan krijgen gratis voor de ps4."

    Zowel Steamworld Dig en TBOI zijn topgames, dus ik snap niet echt waar je nou om klaagt. Je krijgt deze games gratis, je bent niet gedwongen ze te spelen.

  10.   
    Tom's avatar

    Wel logisch dat sommige gamer liever wat AAA-actie willen zien in het aanbod, maar dit is ook zeker niet verkeerd. The Binding of Isaac is ook voor de gamer die niet veel van indies houdt ontzettend verslavend en interessant. Heb me er zelf urenlang mee vermaakt! πŸ™‚

  11.   
    kmjansen's avatar

    irapi schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Weer zo’n verschrikkelijke platformer gratis. Snap best dat er niet veel uit is en dat je daarom geen triple A games mag verwachten. Maar dit is toch wel het top punt van triest aan het worden. En ik ben bang dat we nog heel lang die indie games gaan krijgen gratis voor de ps4."

    Zowel Steamworld Dig en TBOI zijn topgames, dus ik snap niet echt waar je nou om klaagt. Je krijgt deze games gratis, je bent niet gedwongen ze te spelen."

    Jou definitie van topgames is heel wat anders dan de mijne, meeste indie games zijn gewoon saaie klote spellen die ik na 10 min al weer uitzet.
    Ik krijg ze niet gratis, ik betaal ervoor in vorm van een lidmaatschap en ik verwacht op zijn tijd gewoon een goede titel en niet die zooi die niemand meer koopt.

  12.   
    _xNickelson's avatar

    Wat een schande weer alleen maar baggergames op de ps4 heb bijna een jaar ps plus nog geen game vaker gedaan dan 1 keer echt verschrikkelijk

  13.   
    Daniel Z's avatar

    Er staan nog genoeg games in de wachtrij, dus ik vind het niet erg dat de grote games op zich laten wachten. Frozen Synapse Prime, Luftrausers en Escape Plan zijn wel interessant en zodoende heb ik alsnog extra games om te spelen xD.

  14.   
    fdennis's avatar

    irapi schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Weer zo’n verschrikkelijke platformer gratis. Snap best dat er niet veel uit is en dat je daarom geen triple A games mag verwachten. Maar dit is toch wel het top punt van triest aan het worden. En ik ben bang dat we nog heel lang die indie games gaan krijgen gratis voor de ps4."

    Zowel Steamworld Dig en TBOI zijn topgames, dus ik snap niet echt waar je nou om klaagt. Je krijgt deze games gratis, je bent niet gedwongen ze te spelen."

    Mooi dat jij je ermee vermaakt. Maar ik vind het op Resogun en nog een space shooter na. Echt dramatisch.

  15.   
    3333/3333's avatar

    kmjansen schreef, "Had op zijn minst wel een AAA titel voor compensatie van Driveclub verwacht
    "

    Zou inderdaad wel toepasselijk zijn. Driveclub als gratis launchgame beloven voor PS Plus leden en vervolgens die gamers 10/11 maanden laten wachten. Zo’n lading flut indie’s doet ook geen recht aan PS Plus lidmaatschap.

  16.   
    mattioza's avatar

    irapi schreef, "dus ik snap niet echt waar je nou om klaagt. Je krijgt deze games gratis, je bent niet gedwongen ze te spelen."

    Zijn meestal games die je zelfs gratis niet wil spelen πŸ˜€ Er zal wel een publiek voor zijn maar ik vrees dat de meerderheid van de PS+ bezitters (inclusief mezelf) er niet zit op te wachten.

  17.   
    OnOwned's avatar

    niet zo janken mensen. ze kunnen gewoon weg geen AAA titels weggeven omdat de ps4 amper een jaar uit. Vervolgens zijn de eerste AAA games spellen als lego batman en killzone ofzo. En dan gaan jullie zeiken dat je die al een jaar geleden hebt gespeeld. het is ook nooit goed.

  18.   
    smokey1971's avatar

    nou vindt alles goed maar drive club had er wel een keer bij mogen zitten

  19.   
    gamepower's avatar

    in november loopt mijn lidmaatschap af op ps + en met zo’n brol ga ik het echt niet meer vernieuwen!
    dus bij deze een klant minder!

  20.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nou sinds ik de ps4 heb al niks boeiends meer gedownload, en dat zowel voor mijn ps3,ps4 en vita jammer ook deze maand niks.

  21.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Hoewel ik de frustratie over de afwezigheid van AAA-titels – en vooral DriveClub – heel goed begrijp, moet ik zeggen dat ik me ook uitstekend vermaak met de vele indietitels die ik via deze weg te spelen krijg. Inderdaad, games die ik in de meeste gevallen niet snel gespeeld zou hebben. Maar ik vind het een in vele gevallen een verademing om weer eens wat verse ervaringen te hebben i.p.v. de zoveelste shooter of AC. Voor innovatie moeten we tenslotte toch echt naar de indies kijken.

    Hoewel een AAA-game leuk zou zijn, sta ik nu ook niet te springen om Killzone of Knack.