Wellicht compensatie voor DriveClub-spelers

Dat DriveClub een niet al te flitsende start heeft gekend is al lang geen verrassing meer. Vanaf het moment dat de game verscheen zijn de servers vaker offline dan online. Een lekker potje online race is haast onmogelijk. Gelukkig wordt er door ontwikkelaar Evolution Studios nagedacht over een eventuele compensatie. De game director van Evolution Studios, Paul Rustchynsky, laat onderstaande via Twitter weten.

Een eventuele compensatie is dus officieel nog niet bevestigd, maar de studio denkt er gelukkig wel over na. Laten we hopen dat updates niet al te lang meer op zich wachten en wij en jullie snel online kunnen racen.

  1.   
    Leukste's avatar

    Met alle respect voor de mensen die hier last van hebben. Maar hoe vaak ik niet bij bijvoorbeeld PSN of WoW heb gezien dat mensen “compensatie” willen voor onderhoud. En er was nog ergens een BF4 dat ook problemen had. Als je echt als persoon afhankelijk bent van het online gedeelte en je wilt compensatie zou ik gewoon terug gaan naar de winkel/internetshop waar het gekocht is en je geld terug vragen.

    En heel vaak als er al compensatie komt is dit niet in geld maar in tegoed voor in het spel of een skin of zo iets. Dus als er al echt een compensatie komt waar je op zit te wachten zou ik er zeer weinig van verwachten.

  2.   
    GBA43's avatar

    Leukste schreef, "Met alle respect voor de mensen die hier last van hebben. Maar hoe vaak ik niet bij bijvoorbeeld PSN of WoW heb gezien dat mensen “compensatie” willen voor onderhoud. En er was nog ergens een BF4 dat ook problemen had. Als je echt als persoon afhankelijk bent van het online gedeelte en je wilt compensatie zou ik gewoon terug gaan naar de winkel/internetshop waar het gekocht is en je geld terug vragen.
    En heel vaak als er al compensatie komt is dit niet in geld maar in tegoed voor in het spel of een skin of zo iets. Dus als er al echt een compensatie komt waar je op zit te wachten zou ik er zeer weinig van verwachten."

    Inderdaad, ter compensatie voor de problemen van BF4, hadden ze inmiddels wel een nieuwe console kunnen geven! 😳