Mensen boos op Sony om vroegtijdig verwijderen Driveclub

Sony heeft zich de woede op de hals gehaald door Driveclub vroegtijdig uit de PlayStation Store te halen. De PlayStation exclusieve racing game – waarvan eerder al werd aangekondigd dat deze vandaag zou worden verwijderd – bleek gisteren al niet meer te koop te zijn. Laat het nu zijn dat er nog mensen waren die de game op het laatste nippertje wilde scoren…

Want ja, het is nu eenmaal sale in de PlayStation Store en kennelijk waren er nog enkele zielen die hadden gehoopt om Driveclub voor een appel en een ei te kunnen scoren. Maar helaas, Sony trok onverwachts een dagje eerder dan gepland de game uit diens digitale schappen, wat niet op heel veel bijval kon rekenen. Twitteraar @shaneus_ blijkt een van de teleurgestelde consumenten te zijn.

Ook op een site genaamd PSNProfiles wordt er steen en been geklaagd, waarbij Sony – zoals dat de laatste tijd gewoonlijk is – voor rotte vis wordt uitgemaakt. Onder de comments bevinden zich mensen die zichtbaar teleurgesteld zijn, maar kennelijk ook mensen die zich in hun eer aangetast voelen door Sony’s ‘leugens’.

“What a bunch of lying twats Sony are… Clearly stating that the content is available until 31/08 at 23:59 and then removing it more than 24 hours beforehand. Assholes.”

Nu valt er natuurlijk wat van te zeggen dat Sony zonder pardon de game een dag eerder uit de store trekt, maar aan de andere kant hebben mensen meer dan genoeg tijd gehad om Driveclub voor een prikkie op de kop te tikken. Het is niet dat dit Sony’s enige sale is waarin Driveclub goedkoper werd aangeboden.

Maar goed, wat vind jij ervan? Is Sony een pannenkoek eerste klas of moeten mensen gewoon niet zo zaniken? Ventileer hieronder jouw mening.

 1.   
  mmx's avatar

  Gewoon niet zeuren er is tijd genoeg geweest om deze game te kopen.

 2.   
  dannyelske's avatar

  Tja juist is juist..stel dat je morgen een ps4 voor je verjaardag krijgt en de game nog net wil binnen halen..

 3.   
  Anoniem-1144024379's avatar

  Speelt toch niemand meer.

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Stop met janken, pak je ballen bij elkaar en ga naar de dichtsbijzijnde tweedehands zaak of bestel hem online. (Heeft deze game überhaupt singelplayer content?)

 5.   
  Anoniem-628938951's avatar

  Die blinde Sony fans maakt het geen fluit uit wat ze doen. Iedereen is de crédit card hack, weghalen van funties in de Ps3 (Linux backwards compatibility)PS plus twee keer in prijs verhogen en vervolgens ps3 en Vita ondersteuning verwijderen. ga zo maar door. Sony maakt het geen bal uit. hoop dat Microsoft en Stadia gehakt maken van sony

 6.   
  mmx's avatar

  @dannyelske: man er zijn zoveel mooie Sony games dan pak je gewoon een andere toch ?

 7.   
  Patrick Meurs's avatar

  @NoobAssPlayer: Driveclub heeft enigszins singleplayer content, maar de game is wel aardig om online functionaliteit heen gebouwd.

 8.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: en anders koop je voor datzelfde geld gewoon een sixpack Bavaria, toch? 😉

 9.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: ja hoor een tegelijk dan maar hé . Neem er ook maar een ……..proost!

 10.   
  Anoniem-1799625076's avatar

  Sony Rock’s

 11.   
  RLXTR's avatar

  De reacties vind ik buitenproportioneel. Maar goed, zo gaat het er wel vaker aan toe op het internet. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel wat onhandig van Sony om de game een dag te vroeg eruit te halen. Je kunt er van uitgaan dat er geen hond meer op deze game zit te wachten, maar je niet aan je afspraken houden is voor geen enkel bedrijf verstandig.

 12.   
  Anoniem-1471539516's avatar

  Bedrijven hebben overal schijt aan, hitman dlc zou op 27 augustus komen, maar door “vertraging” ps store een dag later. Een goede game als Hitman 2 mag niet, net zoals Driveclub ook een goede game is. Maar overgewaarde games als The last of us en Uncharted 4 krijgen ze geen genoeg van…

 13.   
  Anoniem-2130406918's avatar

  Niet zeuren en doorgaan met je leven.
  Mensen die nu klagen zijn ook mensen die 1 minuut voor sluitingstijd bij de supermarkt binnenlopen voor een pak melk en dan boos worden als er omgeroepen wordt dat de winkel sluit en ze moeten vertrekken en dus geen uur de tijd meer krijgen om te kiezen tussen vol of halfvol. Mensen tegenwoordig veel te verwend en egoistisch.

 14.   
  Anoniem-2024345543's avatar

  Alle reden om te zeuren, als Sony iets zegt moeten ze het ook nakomen. De mensen die nu hard roepen dat mensen zeuren zijn dezelfde mensen wanneer ze zelf iets soortgelijks overkomt het schreeuwen van de daken. Dus nu ook mond dicht 😉

 15.   
  xmOhChickx's avatar

  Sony is verkeerd geweest om de game eerder te verwijderen zonder dit aan te hebben gegeven, logisch dat er mensen zijn die hier nu over klagen! Van de ene kant, mensen hadden de game ook eerder kunnen aanschaffen en niet moeten wachten tot het laatste moment!