Halo: Waypoint krijgt redesign als voorbereiding op The Master Chief Collection

Ontwikkelaar 343 Industries heeft de Halo: Waypoint-website van een redesign voorzien. Hiermee speelt men in op de naderende release van Halo: The Master Chief Collection. Deze bundel voor de Xbox One verschijnt in november.

Zowel de website van Halo: Waypoint als het forum heeft een nieuw likje digitale verf gekregen. Het geheel is wat overzichtelijker en eenvoudiger gemaakt, zo laat men weten. De bekende onderdelen als Profiel, Games, Universum en Community zijn nog steeds aanwezig, aangevuld met ruimte voor het Halo Channel.

Waypoint zal namelijk vanaf de release van de Master Chief Collection door het leven gaan als het Halo Channel. Er verschijnen later ook apps voor smartphones en Xbox-consoles.

  1.   
    fdennis's avatar

    Als ze uiteindelijk alle halo’s gaan rebooten dan wil ik de Halo franchise wel aanschaffen. Omdat ik nieuw ben met de Halo franchise. Maar als ze alleen de 1ste 3/4? delen gaan doen en de rest blijft uit. Dan zie ik het nut er niet van in.

  2.   
    ChielB's avatar

    Ze remaken alle Halo-delen waarin Master Chief de hoofdrol heeft gespeeld. Hiermee heb je dus een ideale start richting Halo 5: Guardians. Alle overige delen zijn eigenlijk allemaal uitstapjes binnen het Halo-universum met andere centrale personen.

  3.   
    fdennis's avatar

    ChielB schreef, "Ze remaken alle Halo-delen waarin Master Chief de hoofdrol heeft gespeeld. Hiermee heb je dus een ideale start richting Halo 5: Guardians. Alle overige delen zijn eigenlijk allemaal uitstapjes binnen het Halo-universum met andere centrale personen."

    Ah bedankt voor de duidelijkheid. Weet nu alvast wat ik voor kerst kan vragen dan:P