Bryan Cranston pakt nieuwe filmrol

Na zijn formidabele rol in de hit-serie Breaking Bad, en de iets mindere in Godzilla, heeft acteur Bryan Cranston opnieuw een filmrol te pakken. Ditmaal betreft het de hoofdrol in The Infiltrant, waarin hij undercover zal gaan in de onderwereld van Colombia. Hij zal in de huid kuipen van undercoveragent Robert Mazur.

Robert Mazur ging jarenlang door het leven als Bob Musella. Hij nam allerlei gesprekken op die leidden tot een grote arrestatieactie tijdens een opgezette bruiloft. “Operation C-Chase” was bedoeld om bankiers te ontmaskeren die het financiële systeem manipuleerden om geld wit te wassen voor drugsbaronnen als Pablo Escobar. Uiteindelijk zorgde de operatie er ook voor dat Manuel Noriega berecht kon worden.

De opnames van de film, welke gebaseerd is op het gelijknamige boek van Mazur, starten begin volgend jaar al. We vermoeden dan ook dat deze eind volgend jaar al in de bioscoop te zien zal zijn. Het script voor de film is geschreven door Ellen Brown Furman en wordt geproduceerd door Miriam Segal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren