DriveClub is vanaf vandaag te pre-loaden

Vanaf vandaag kunnen de mensen die DriveClub digitaal hebben aangeschaft alle data van DriveClub pre-loaden op de PlayStation 4. Vanaf overmorgen kan je aan de slag met zowel de free-to-play-versie als de volledige versie van DriveClub.

DriveClub kent een free-to-play-variant voor alle abonnees van PlayStation Plus, maar bestaat ook als volledige game op Blu-ray. De gratis editie heeft dezelfde gameplay, maar bevat wel minder auto’s en tracks. Veel bolides, mooie omgevingen en racen met je vrienden maken dit een game die laat zien wat de PlayStation 4 kan. Pre-loaden is alleen mogelijk voor iedereen die de volledige game gekocht heeft.

  1.   
    DonPulliany's avatar

    No Money dus pak de plus versie wel ๐Ÿ˜€

  2.   
    Jerry97's avatar

    Kost de ps plus versie nou geld of niet want als ik in de store kijk dan kost hij 35 euro. Ik snap er niks meer van ๐Ÿ™

  3.   
    BOR!S's avatar

    ”Jerry97″ schreef, "Kost de ps plus versie nou geld of niet want als ik in de store kijk dan kost hij 35 euro. Ik snap er niks meer van :("

    De ps plus-versie is in principe gratis te downloaden deze week voor ps plus abonnees via de instant game collection die Sony elke maand gratis weggeeft ๐Ÿ™‚ Vanaf morgen kan je deze variant downloaden. Deze versie is gratis, maar mist een hoop tracks en auto’s ๐Ÿ™„

  4.   
    Ryan2000's avatar

    ”Jerry97″ schreef, "Kost de ps plus versie nou geld of niet want als ik in de store kijk dan kost hij 35 euro. Ik snap er niks meer van :("

    De ps plus versie kost geen geld. Hij is 2 weken gratis voor alle ps plus leden.

  5.   
    Jerry97's avatar

    dank jullie wel.

  6.   
    Ryan2000's avatar

    Tijd om mijn 2 weken te activeren. Dan kan ik ook ff Driveclub spelen.

  7.   
    Noice!'s avatar

    ”Ryan2000″ schreef, "[quote=”Jerry97″]Kost de ps plus versie nou geld of niet want als ik in de store kijk dan kost hij 35 euro. Ik snap er niks meer van :("

    De ps plus versie kost geen geld. Hij is 2 weken gratis voor alle ps plus leden.[/quote]

    Dit is niet helemaal juist. ALLE ps+ leden krijgen een uitgeklede versie van Driveclub gratis voor zolang ze lid zijn; deze versie kent minder tracks en auto’s, maar bevat wel een platinum trofee en mag daarom eigenlijk geen “demo” worden genoemd. Het is natuurlijk wel gewoon een veredelde demo, maar de termijn van 2 weken gratis is compleet uit de lucht gegrepen.

  8.   
    soldierarjan's avatar

    Hopelijk word di snel de standaard het pre-loaden ook op de consoles en ook voor indie games dan.